Miniatuurvoorbeeld

Eerstelijns Servicedesk Medewerker

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
IT
Werkervaring:
1 tot 4 jaar
Werk-/denkniveau:
MBO/HBO
Werkmissie:

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een dynamische internationale IT-organisatie?

Als Eerstelijns Servicedesk Medewerker ben je het aanspreekpunt voor de collega’s binnen Arval in 15 landen en zorg je voor de afhandeling en opvolging van systeem- en applicatie gerelateerde vragen, meldingen en problemen op een doelmatige, efficiënte en klantvriendelijke wijze.

Een afwisselende, uitdagende functie binnen een dynamische internationale IT-organisatie. Vanuit Houten bedient de IT-afdeling van Arval Northern & Mediterranean Europe de Arval vestigingen in 15 Europese landen met ongeveer 2.400 gebruikers. De invloed van IT op de bedrijfsdoelstelling is zeer groot en ook de klanten van Arval maken gebruik van onze systemen.

Binnen de IT-organisatie is de Servicedesk een eigen afdeling die de schakel vormt tussen IT en al onze collega’s (de business) in de aangesloten landen. De Servicedesk houdt zich bezig met het zelf onderzoeken, afhandelen, en opvolgen van systeem- en applicatie gerelateerde vragen, meldingen en problemen op een doelmatige, efficiënte en klantvriendelijke wijze

Als Eerstelijns Servicedesk Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de business. Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijns afhandeling of doorverwijzing (naar de tweede lijn) van issues, waarbij je zorgt voor een goede analyse en complete omschrijving van het probleem. Daarnaast ben je samen met het team verantwoordelijk voor een goede follow-up bij IT op openstaande issues en verzorg je  terugkoppeling naar de business. Je signaleert behoeften, trends en repeterende problemen en onderneemt actie. Je legt best practices en werkinstructies vast communiceert vanuit IT naar de business.

Een goed inlevingsvermogen en analytische vaardigheden zijn onmisbaar in deze functie. Je bent een hulpvaardig persoon met een klant- en oplossingsgerichte instelling en een gezonde dosis stressbestendigheid. Je staat medewerkers vriendelijk telefonisch te woord met een prettige telefoonstem. Tevens werk je graag in een uitdagende en dynamische organisatie waar continu innovatieve verbeteringen en groei aan de orde zijn.

Benodigde vaardigheden:

Functie-eisen

 • MBO/HBO werk- en denkniveau (afgeronde MBO-opleiding)
 • 1 tot 5 jaar werkervaring in helpdesk/IT
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Beheersing van de Franse en Duitse taal is een pre
 • In staat om duidelijke, beknopte documentatie en communicatie te schrijven
 • Analytisch, klantgericht, flexibel, accuraat, oplossingsgericht en assertief
 • In staat tot een open en directe manier van werken in teamverband binnen een internationaal team
 • In staat tot nauwe samenwerking en afstemming met een IT-afdeling van ongeveer 80 mensen

Wat bieden wij jou

Bij Arval kun je je liefde voor automotive en finance mooi combineren. Omdat de beleving van de klant bij Arval voorop staat, maak je veel mensen blij met je werk. Dat geeft al veel voldoening.

Daarnaast krijg je op basis van een 40-urige werkweek:

 • Salaris; daarnaast ook nog eens een winstbonus én vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen; als je maar wel weer terugkomt!
 • Reiskosten- of thuiswerkvergoeding, want je kan zélf kiezen waar je werkt.
 • Een premievrij pensioen, en dat scheelt serieus geld!
 • Netto onkostenvergoeding voor internet en telefonie
 • Uitzicht op een vast dienstverband, zekerheid is natuurlijk wel zo lekker!
 • Gratis sporten, zo blijven we samen fit!

Interesse?
Dan horen wij dat graag, dus laat ons niet langer wachten en laten we kennis maken. Wij zijn natuurlijk enorm nieuwsgierig naar wie jij bent. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze Recruiter Irene Vlaming via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ook altijd Whatsappen op 06-21414272. 

Over Arval:

Arval is ooit begonnen als autoleasemaatschappij, maar is inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor een grote organisatie uitdenken? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staat. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Werken bij Arval betekent onderdeel zijn van een wereldwijde organisatie, met meer dan 7.200 medewerkers in 30 landen. In Nederland werken ongeveer 300 medewerkers vanuit ons karakteristieke kantoor in Houten aan duurzame mobiliteitsoplossingen. Daarnaast is Arval onderdeel van de BNP Paribas Group, de grootste bank van Europa. Genoeg om over op te scheppen dus! Gelukkig staat menselijkheid binnen Arval voorop. Daarom is de werksfeer juist erg ongedwongen en zoals het werken in een kleine organisatie.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.