Dát is werken bij Arval

Een fijne werkplek vindt iedereen belangrijk. Voor de één is dit afhankelijk van de doorgroeimogelijkheden, voor de ander van de mate van vrijheid. Bij Arval denken we met je mee, wat je wensen ook zijn. Maak kennis met Hans en Daisy. In een persoonlijk verhaal delen zij hoe zij het werken bij Arval ervaren.

Ontdek wat werken bij Arval voor Hans betekent

Hans

In zijn functie krijgt Hans Boswinkel (Netwerkmanager) de vrijheid om zelf zijn uren in te delen. Hij werkt al 13 jaar bij Arval en terugkijkend heeft hij niet het meest voor de hand liggende pad bewandeld. Eentonig is zijn loopbaan daardoor nooit geweest. Hans vertelt over de mooie kansen die hij kreeg.

Al 13 jaar werk ik bij Arval. Ik heb altijd in verkoopfuncties gezeten, maar kreeg vorig jaar de kans om de functie van Netwerkmanager te gaan vervullen. Een compleet ander vakgebied. Tijdens de sollicitatierondes kreeg ik te maken met concurrenten die al ervaring hadden en op papier een veel logischere keuze waren dan ik. Toch kreeg ik het vertrouwen en de kans om mezelf te bewijzen. Dat voelt goed; een persoonlijke overwinning.

Ontdek wat werken bij Arval voor Daisy betekent

Daisy op werkplek

Na drie maanden maakte Daisy Abou-Aly (Accountmanager) al de stap naar Accountmanager, omdat ze op zoek was naar meer uitdaging. Nu zit ze helemaal op haar plek. Maak kennis met Daisy.

Uitdaging vind ik heel belangrijk in mijn werk. Bijna een jaar geleden startte ik enthousiast als Junior Accountmanager (een Sales Supportfunctie) bij Arval. Na drie maanden merkte ik echter dat ik te weinig werd uitgedaagd in deze rol. Ik ging direct naar mijn Teamleider om dit aan te kaarten. Met als gevolg dat ik de stap mocht maken naar Accountmanager en mijn eigen klanten kreeg. Dat is heel snel gegaan! Nu houd ik mij bezig met het onderhouden van klantrelaties en begeleid ik berijders in het traject van een nieuwe leaseauto kiezen.

Wil jij, net als Hans en Daisy, ook een uitdaging aangaan binnen Arval?
Wij zijn altijd op zoek naar talent!

Interessante vacatures voor jou

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, ppt, pptx, .

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, ppt, pptx.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.