Miniatuurvoorbeeld

System engineer

Houten
Jaarcontract
Vacature afdeling:
IT
Werkervaring:
2 tot 5 jaar
Werk-/denkniveau:
HBO
Werkmissie:

Als system engineer kom je te werken op de afdeling IT infrastructure & production. Samen met 15 collega’s ben je verantwoordelijk voor het verbeteren en beveiligen van de stabiliteit van de productieomgeving binnen het IT-platform van Arval dat gebruikt wordt in 15 Arval-landen. Dit doen we door het  monitoren, analyseren en oplossen van productiestoringen en het implementeren van nieuwe producten en functionaliteiten. Ook werk je geregeld samen met onze IT collega’s in Frankrijk en andere landen.

Benodigde vaardigheden:

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die voldoet aan onderstaand profiel.

  • HBO+ werk en denkniveau
  • minimaal twee jaar ervaring in system engineering
  • ruime ervaring met Citrix, Ivanti en AD
  • goede beheersing van de Engelse taal
  • flexibele houding
  • accuratesse
  • initiatief en creativiteit
  • oplossingsgerichtheid en volharding
      

Je bent gewend zelfstandig te werken, beschikt over een sterk analytisch en creatief vermogen en voelt je thuis in een dynamische internationale omgeving. Je laat je niet uit het veld slaan door complexiteit bij het behalen van doelstellingen.

Interesse?

Wil jij in beweging blijven en bij jij klaar voor dé Arval experience? Solliciteer dan direct!

We kijken uit naar je reactie!

Heb je vragen over werken bij Arval, over deze vacature of de procedure? Neem contact op via jobs@arval.nl of op 030-6024444. Je kan ons ook altijd via
WhatsApp bereiken: 06-21414272.

Over Arval:

Arval is opgericht in 1989 en is een volle dochteronderneming van BNP Paribas. Arval is gespecialiseerd in autoleasing met een compleet dienstenpakket. Zij biedt haar klanten –grote internationale ondernemingen, het MKB en zelfstandig professionals– oplossingen op maat, die de mobiliteit van hun werknemers bevorderen en klanten alle risico's van wagenparkbeheer uit handen nemen. Ook biedt Arval private lease aan voor consumenten. Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.500 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 voertuigen (februari 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane bestandsformaten: pdf, doc, docx, odt, ppt, pptx, xls, xlsx.

Privacy statement*