Arval Background

Werknemersvoordeel

Teaser

Kies een auto uit ons aanbod en rij de eerste maand gratis! 

Bekijk aanbod
Content

Als medewerker van een zakelijke klant van Arval kunt u profiteren van een unieke actie; U rijdt de eerste maand helemaal gratis. De eerste leasetermijn wordt wel in rekening gebracht, deze wordt dan enkele weken na de start van het contract teruggestort.

Waarom Arval Private Lease?

  • Keuze uit een continu wisselend aanbod van scherp geprijsde modellen
  • Een nieuwe en betrouwbare auto voor een vast bedrag per maand, zonder bijtelling te betalen
  • Geen zorgen over verzekering, schadeherstel, reparaties en onderhoud
  • Flexibele looptijd en jaarkilometrage, passend bij uw persoonlijke situatie
  • Geen grote investeringen vooraf
Voordelen van Arval Private Lease

 

Wat is Arval Private Lease 

Arval Private Lease betekent dat u zelf een auto least bij Arval. Door te leasen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verzekering, wegenbelasting en het onderhuid van de auto. Dit wordt namelijk allemaal door ons geregeld. U sluit een contract af met een looptijd en jaarkilometrage passend bij uw situatie. Maandelijks betaalt u een vast bedrag, waarin alle kosten inbegrepen zijn, behalve de brandstof. En omdat u het contract zelf afsluit, hoeft u geen bijtelling te betalen.

Hoe werkt het?

Arval heeft een divers aanbod van nieuwe auto’s waar u uit kunt kiezen. Door samen te werken met fabrikanten biedt Arval in elke klasse meerdere scherp geprijsde modellen aan. Zo least u altijd de auto naar uw keuze, voor de beste prijs. Nadat u uw favoriete model heeft gekozen, controleren wij of het leasecontract past binnen uw financiële situatie. Daarnaast bestellen wij de auto of leveren deze direct uit voorraad bij u af! Benieuwd naar het aanbod van Arval? Kijk dan eens op de privatelease-webshop. Vindt u in de webshop niet de auto die u zoekt? Neem dan contact op met Arval voor een offerte op maat.

Bekijk ons aanbod

Direct profiteren

Wilt u gebruik maken van het medewerkersvoordeel? Geef dit dan bij uw online aanvraag aan, door de naam van uw werkgever door te geven. U doet dit eenvoudig door bij uw persoonlijke gegevens de bedrijfsnaam in te vullen in het ‘referentie-code’ veld.

Wilt u meer weten over Arval Private Lease of wilt u een offerte op maat? Kijk dan op onze aanbodpagina of neem contact op met Arval via 088 445 04 04 of per e-mail privatelease@arval.nl

Keurmerk Private LeaseKeurmerk

Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is in samewerking met de consumentenbond ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. U bent verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract. Bij Arval least u daarom altijd met de volgende vijf zekerheden:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Een compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Meer informatie over het keurmerk vind je op www.keurmerkprivatelease.nl 

Waarom kiezen voor Arval Private Lease?

handshake

De beste voorwaarden

zoals gratis een volle tank brandstof bij aflevering

Bij Arval heb je altijd de beste voorwaarden. Arval Private Lease is namelijk inclusief een WA, casco en Persoonlijke Ongevallen Inzittendenverzekering, met een lage eigen bijdrage van €225.

Lees meer
Medal

14x de beste

door goede dienstverlening én een eerlijk product

Dat is waar wij voor staan. En daar worden wij als leasemaatschappij al 14 jaar voor beloond! Bij Arval doen wij alles om onze klanten te helpen. Je krijgt niet wat je vraagt, maar wat je altijd al had willen hebben.

Lees meer
bullet

Standaard lage eigen bijdrage

namelijk slechts €225

Bij Arval is je eigen bijdrage bij een niet-verhaalbare schade standaard €225.

Lees meer
Arval Private Lease

Goed aangeklede auto's

dus comfortabel rijden gegarandeerd!

Een privatelease-auto bij Arval is standaard al goed uitgerust. Zo hebben bijna alle modellen navigatie en airconditioning. Ook lichtmetaal zit standaard bijna op alle auto's.

Lees meer