Haal- en brengservice, wel zo makkelijk

Content
GettyImages-186565023_0.jpg

Jij hoeft nergens heen,

wij regelen het voor jou!

Aflevering van de auto

Een van de leukste momenten van het krijgen van een nieuwe auto, is de aflevering. Deze kan gewoon plaatsvinden bij jou voor de deur! Wij rijden je gloednieuwe privatelease-auto naar een door jouw gewenste locatie, dit kan bijvoorbeeld ook op het werk als dat beter uitkomt.

Onderhoud en schadeherstel

Is je leaseauto toe aan regulier onderhoud, een reparatie of apk? Dan komen wij de leaseauto ophalen op een door jouw gewenste locatie en tijdstip. Wij laten de werkzaamheden op dezelfde dag uitvoeren en brengen de auto in topconditie terug. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je een afspraak plant op een dag dat je de auto niet nodig hebt, je ook geen gebruik hoeft te maken van een vervangende auto. Zo bespaar je tijd én kosten.

Nieuwsgierig  of wij ook een auto voor jou hebben? 

Bekijk hier

Waarom kiezen voor Arval Private Lease?

handshake

De beste voorwaarden

zoals gratis een volle tank brandstof bij aflevering

Bij Arval heb je altijd de beste voorwaarden. Arval Private Lease is namelijk inclusief een WA, casco en Persoonlijke Ongevallen Inzittendenverzekering, met een lage eigen bijdrage van €225.

Lees meer
Medal

14x de beste

door goede dienstverlening én een eerlijk product

Dat is waar wij voor staan. En daar worden wij als leasemaatschappij al 14 jaar voor beloond! Bij Arval doen wij alles om onze klanten te helpen. Je krijgt niet wat je vraagt, maar wat je altijd al had willen hebben.

Lees meer
bullet

Standaard lage eigen bijdrage

namelijk slechts €225

Bij Arval is je eigen bijdrage bij een niet-verhaalbare schade standaard €225.

Lees meer
Arval Private Lease

Goed aangeklede auto's

dus comfortabel rijden gegarandeerd!

Een privatelease-auto bij Arval is standaard al goed uitgerust. Zo hebben bijna alle modellen navigatie en airconditioning. Ook lichtmetaal zit standaard bijna op alle auto's.

Lees meer