Arval Background

Waarom kies je voor Arval?

Content

Ga direct naar: DE VOORDELEN || 14x BESTE LEASEMAATSCHAPPIJ || MY ARVAL

Private Lease is de grote trend. Met een leaseauto weet je precies wat je per maand kwijt bent aan een auto. Geen omkijken meer naar wegenbelasting, onderhoud of verzekeringen. En het mooie van Arval is dat je er niet lang op hoeft te wachten: wij hebben namelijk altijd een ruim aanbod voorraadauto's. Zo rijd je al binnen twee weken in een nieuwe auto!

14 keer de beste!

Arval is in 2020 voor de 14de keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland en daar zijn wij trots op! Waarom wij deze titel al zo lang mogen dragen? Omdat wij er alles aan doen om onze klanten te helpen. Kijk maar eens naar onze auto's: geen kale instapmodellen, maar standaard goed aangeklede auto's! All-in, behalve benzine.

Haal- en brengservice

Is je leaseauto toe aan onderhoud, een reparatie of apk-keuring? Dan komen wij de leaseauto ophalen op een door jou gewenste locatie en tijdstip. Wij laten de werkzaamheden op dezelfde dag uitvoeren en brengen de auto in topconditie terug. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je een afspraak plant op een dag dat je de auto niet nodig hebt, je ook geen gebruik hoeft te maken van een vervangende auto. Zo bespaar je tijd én kosten.

Geen waarborgsom

Voordat je het leasecontract afsluit doorloop je een kredietwaardigheidstoets. Wij controleren of het leasecontract past binnen jouw financiële situatie. Is alles goed? Dan ontvang je direct het leasecontract. Deze check vinden wij meer dan genoeg. Een waarborgsom is daarom niet nodig.

Arval neemt alle zorgen omtrent een auto uit handen, ideaal! Jim, Tilburg

Geen schadevrije jaren nodig

Bij andere leasemaatschappijen is je leaseprijs vaak afhankelijk van het aantal schadevrije jaren dat je meebrengt. De leaseprijs gaat daardoor vaak nog omhoog. Bij Arval heb je geen schadevrije jaren nodig en kun je echt rijden voor die lage actieprijs!

Keurmerk Private Lease

Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract. Meer informatie over het keurmerk vind je op www.keurmerkprivatelease.nl.

digital.jpg

Doe-'t-zelf digitaal

Als je een vraag hebt, wil je direct een antwoord. Dat snappen wij. Daarom hebben wij een geheel nieuwe App waar jij alles kan regelen. Met deze gloednieuwe app heb je alles rond jouw auto en leasecontract altijd bij de hand. Het plannen van een afspraak of melden van schade was nog nooit zo makkelijk.

Download de App