Description

Private lease nu ook een van de Mitsubishi modellen voor een vast bedrag per maand! Dankzij de Japanse visie brengt Mitsubishi al jaren kwaliteit auto’s met een aantrekkelijk design op de markt. SUV’s, cross-overs en compacte stadsauto’s, Mitsubishi heeft voor ieder wat wils. Bekijk hieronder dan ook de beschikbare Mitsubishi private lease modellen en kies er een uit!

Arval Background
Extra Text Layer

Mitsubishi Private Lease voor particulieren

Zonder grote investering in een gloednieuwe Mitsubishi rijden? Wie wil dat nu niet? Met de Mitsubishi private lease mogelijkheden van Arval kan het! Voor een vast en aantrekkelijk bedrag per maand en tegen de beste voorwaarden in een van de beschikbare Mitsubishi-modellen rijden? Bekijk op deze pagina dan het ruime aanbod aan Mitsubishi private lease modellen. De juiste auto zit er gegarandeerd tussen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de stoere Outlander. Twijfel je nog of een Mitsubishi wel goed bij je wensen past? Vul dan hier onze keuzehulp in en ontdek welk model het beste bij je past!

Mitsubishi PHEV private lease

Met de PHEV-uitvoeringen van haar modellen speelt Mitsubishi in op het veranderende landschap in de autowereld. En laten wij eerlijk zijn, met twee elektromotoren van elk 60kW doen ze dat heel aardig. Deze zorgen voor een bijna perfecte wegligging en de zuinige benzinemotor van deze hybride voegt hier nog een kleine 70kW aan toe.

Ben jij ook klaar voor de toekomst en moet jouw volgende auto hybride of zelfs volledig elektrisch zijn? Bij Arval kan het! Dankzij het ruime aanbod aan Mitsubishi private lease auto’s heb je vrijwel altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een Mitsubishi die voorzien is van de PHEV-techniek. Bekijk bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander PHEV.

Mitsubishi private lease deals

Zoek je naar een scherpe private lease deal op een van de beschikbare Mitsubishi-modellen? Zoek dan niet verder! Arval heeft namelijk altijd een aantal private lease aanbiedingen waar je uit kunt kiezen. Vanzelfsprekend zijn er ook regelmatig Mitsubishi private lease modellen die tegen een extra scherpe prijs te leasen zijn. Bekijk hier de acties die op dit moment gelden, kies een model uit en rijd binnen enkele weken in je gloednieuwe wagen!

Een Mitsubishi met automaat private leasen

Wil jij graag in een Mitsubishi rijden en tegelijkertijd van de luxe van een automaat genieten? Dat kan! Dankzij het ruime aanbod aan Mitsubishi-modellen heb je bij ons vrijwel altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een Mitsubishi die voorzien is van een automaat. Bekijk bijvoorbeeld de Mitsubishi Outlander.

Een Mitsubishi private lease auto samenstellen zoals jij dat wilt

De nieuwe generatie Mitsubishi-modellen zijn natuurlijk altijd al een lust voor het oog, maar dankzij de mogelijkheden van Arval Private Lease kun jij je nieuwe auto ook nog eens helemaal zelf samen stellen! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit veel verschillende kleuren. Daarnaast kies je zelf de looptijd en het aantal kilometers dat bij je past. Tot slot is het ook mogelijk om extra diensten aan je Mitsubishi private lease pakket toe te voegen. Hierbij moet je denken aan vierseizoenenbanden of een extra verzekering voor de inzittenden die met je mee rijden. Zo zet je jouw Mitsubishi private lease auto altijd helemaal naar je eigen hand!

Waarom kiezen voor Arval Private Lease?

handshake

De beste voorwaarden

zoals gratis een volle tank brandstof bij aflevering

Medal

14x de beste

door goede dienstverlening én een eerlijk product

bullet

Standaard lage eigen bijdrage

namelijk slechts €225

Arval Private Lease

Goed aangeklede auto's

dus comfortabel rijden gegarandeerd!