Mini - Private Lease

Description

.

Arval Background

Helaas, van dit merk hebben we geen auto's beschikbaar.

Momenteel hebben we geen modellen van dit merk beschikbaar. Ben je op zoek naar iets specifieks? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! 

Bel ons (+31 (0)30 602 41 14) Ontdek andere merken
Extra Text Layer

MINI Private Lease voor particulieren

MINI Private Lease voor particulieren maakt het mogelijk om zonder grote investering in een gloednieuwe auto te rijden. Bij Arval doe je dat ook nog eens tegen een vast en aantrekkelijk bedrag per maand! Heb jij een voorliefde voor een van de MINI-modellen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een ruim aanbod aan MINI private lease modellen zit de juiste auto er altijd tussen. Zo kun je onder andere kiezen voor de MINI 3D, de MINI 5D en de MINI Clubman. Ben je er nog niet helemaal uit of een MINI wel binnen je budget en wensen past? Geen probleem! Vul dan onze keuzehulp in en ontdek welk private lease model het beste bij je past.

De beste MINI private lease acties

Ben je op zoek naar een scherpe private lease actie op een van de MINI-modellen die Arval op voorraad heeft? Geen enkel probleem! Er zijn namelijk altijd geselecteerde private lease modellen tegen een extra scherpe prijs te krijgen. Regelmatig zit hier ook een van de beschikbare MINI-modellen tussen. Bekijk hier de acties van dit moment, kies een MINI-model uit en rijd binnen enkele weken weg in je nieuwe auto!

MINI Cooper cabrio private lease

Hoe lekker zou het zijn om zonder zorgen in een cabrio te rijden? Precies, heerlijk! Met Arval Private Lease is het mogelijk om tegen een vaste prijs per maand in een cabrio te rijden. Ook als je op zoek bent naar een MINI private lease pakket! Bekijk de beschikbare modellen en stel indien mogelijk jouw MINI cabrio pakket geheel naar wens samen.

Private lease een MINI met automaat

Op zoek naar een extra luxe voor je private lease pakket? Kies dan voor een MINI private lease model met automaat! Dankzij het ruime aanbod aan MINI-modellen op onze website heb je vrijwel altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een automaat. Bekijk bijvoorbeeld de MINI 5D met automaat.

MINI Private Lease, de voorwaarden

Private Lease is op dit moment dé trend binnen de autowereld. Soms zie je door al het aanbod niet meer wat de beste keuze is. Bij Arval weet je gelukkig zeker dat je kunt rekenen op de beste private lease voorwaarden, ook als je kiest voor een MINI private lease pakket. Arval biedt namelijk voor iedereen een alles-in-één oplossing aan. Dat wil zeggen dat wij je alle zorg uit handen nemen en jij alleen nog maar hoeft te tanken! Kies je voor een MINI private lease auto? Dan kies je dus voor:

  • Goede dienstverlening
  • Een eerlijk product
  • Keurmerk Private Lease
  • Goed aangeklede auto’s
  • Geen kleine lettertjes

Wil je meer informatie over de voorwaarden van MINI Private Lease? Of heb je nog andere vragen over het private lease contract en wil je bijvoorbeeld weten wat er allemaal is inbegrepen bij de maandelijkse prijs? Bekijk dan de: Private Lease, hoe werkt het pagina en krijg antwoord op al je vragen!

Waarom kiezen voor Arval Private Lease?

handshake

De beste voorwaarden

zoals gratis een volle tank brandstof bij aflevering

Medal

14x de beste

door goede dienstverlening én een eerlijk product

bullet

Standaard lage eigen bijdrage

namelijk slechts €225

Arval Private Lease

Goed aangeklede auto's

dus comfortabel rijden gegarandeerd!