Arval Background

Het verhaal van Ivo

Content
Met mijn eerste auto reed ik 7.000 km door Zuid-Europa!
IvoAuto1.jpg

Mijn auto toen

Mijn rijbewijs had ik nog maar kort toen ik mijn eerste auto kocht. Dit was een donkerblauwe Hyundai H2 100 Satellite die ik zo’n 10 jaar geleden aanschafte, samen met mijn broer en twee goede vrienden. Daarmee trokken we in de zomer zes weken door Zuid-Europa. Het idee was: tent achterin en we zien wel waar we uitkomen. Een halfjaar voor vertrek zagen we de Hyundai voor een mooie prijs en er zat ook nog airco in! Dat vonden we wel belangrijk als we in de zomer door Zuid-Europa gingen touren.

 

Onderweg kregen we wel wat problemen. De bus had elektrische ramen en dat mechanisme hield ermee op. Uitgerekend het raam aan de bestuurderskant kon niet meer open. Best lastig met alle tolpoortjes die je in Europa tegenkomt. We zijn meerdere keren uitgelachen, omdat we helemaal moesten uitstappen om te betalen. En dan de klapband tussen Madrid en Barcelona. Dat was een avontuur. We waren onderweg naar Barcelona om met de boot naar Rome te gaan. We hebben de boot nog nét gehaald, met lekke band en al. De bus hebben we vervolgens in Rome laten maken.

 

Ivo 1 met logo.png

Mijn auto nu

Op dit moment rijd ik een oude Opel Astra uit 2002. Eigenlijk ben ik een vrij praktische rijder: ik koop mijn auto’s tweedehands en rijd ze helemaal op. Aangezien ik dicht bij mijn werk woon, vind ik het niet nodig om veel geld uit te geven aan auto’s. Het is natuurlijk wel leuk als een auto een mooi smoelwerk heeft, het liefst met een grote grille, maar ik loop niet warm voor gloednieuwe sportwagens.

 

Ik ben ook niet een ontzettende autoliefhebber. Waarom ik dan toch bij een leasemaatschappij werk? Het gaat bij Arval om de dienstverlening en daar kan ik mijn ei in kwijt. Ik vind het heerlijk om mee te denken met mijn klanten over hun leasebeleid. Wanneer ze echt inhoudelijke vragen hebben over de auto’s, dan breng ik ze in contact met mijn collega’s van Inkoop, die weten alles!

Wat is jouw verhaal?

In een auto breng je ongemerkt veel tijd door, daarom is het belangrijk dat je in een auto rijdt die volledig bij je past. Om je hierbij te helpen hebben wij de Keuzehulp ontwikkeld. Door middel van een paar korte vragen vind jij de auto die bij jou past!

Probeer het nu ►

Ivo zijn keuze voor een road trip