Arval Background

Het verhaal van Imke

Content
Mijn vader was de APK even vergeten te regelen.

Mijn auto toen | Mijn auto nuJe eerste auto blijft je bij. Alle reden om herinneringen op te halen aan die eerste ritjes, pech langs de weg en droomauto's. Lees het verhaal van Imke.

Imke1.jpg

Mijn auto toen...

"Heb ik van binnen en buiten gepimpt!"

Mijn ouders hadden een autoschadebedrijf, dus toen ik mijn diploma haalde, kreeg ik als beloning mijn eerste auto. Het was een ontzettend lelijke beige BMW uit 1982 (bijna net zo oud als ikzelf), met een hele grote neus. Maar ja, een gegeven paard kun je niet in de bek kijken. Bovendien vond mijn vader die zo’n grote neus wel veilig. Krijg je een aanrijding dan zit je nog enigszins beschermd, was zijn motto. Daar had hij misschien wel gelijk in, maar hip was het niet…

 

Toch zei ik voorzichtig tegen mijn ouders dat ik de auto niet heel mooi vond. Toen mocht ik de auto laten spuiten in de spuiterij van mijn ouders. Ik hield nogal van de kleur paars destijds, dus dat moest het worden! Ook de binnenkant heb ik nog wat gepimpt. Vervolgens kon ik met de paarse BMW op avontuur. Hij had maar vier versnellingen. Hierdoor slurpte dat ding enorm veel brandstof, dus ik moest zeker twee keer per week tanken.

 

Uiteindelijk reed ik al een paar weken rond met de auto toen ik een weekend ging logeren bij familie in Beek en Donk. De volgende ochtend zat er een geel briefje onder de ruitenwisser. Wat denk je: mijn auto bleek al maanden niet APK-gekeurd te zijn! Dat was mijn vader even vergeten…

Imke2.jpg

Mijn auto nu...

"Nu hoef ik nergens meer aan te denken"

Ik ben grootgebracht in het autoschadebedrijf en werk er nu al bijna 20 jaar. Tien jaar geleden nam ik samen met mijn zus het autoschadebedrijf over van mijn ouders en ik zit er nog steeds met plezier. We doen al zeker 15 jaar zaken met Arval en het leuke is dat we samen een groei hebben doorgemaakt.

 

Arval levert al het vervangend vervoer dat we rond hebben rijden. Dan krijg ik weer een mail van mijn accountmanager Ivo: “Imke, die auto moet er volgende maand uit. Zoek je even iets nieuws uit?” Ideaal! Want ik hoef zelf nergens aan te denken. Zo blijft ons wagenpark continue vernieuwd. We hebben zo’n 20 leaseauto’s en nog een aantal in eigen beheer. Al met al een heel gaaf wagenpark, maar om zelf de volledige investering te doen, dat is niet haalbaar. Ik ben heel blij dat we dit via Arval kunnen regelen. En aan de andere kant herstellen wij de schade voor alle berijders van Arval die hier in de omgeving schade rijden. Een mooie wisselwerking.

Wat is jouw verhaal?

In een auto breng je ongemerkt veel tijd door, daarom is het belangrijk dat je in een auto rijdt die volledig bij je past. Om je hierbij te helpen hebben wij de Keuzehulp ontwikkeld. Door middel van een paar korte vragen vind jij de auto die bij jou past!

Probeer het nu ►

Een greep uit de leaseauto's van Imke