Arval Background

Het verhaal van Hermien

Content
Voor ik het wist had ik een auto gekocht

Mijn auto toen | Mijn auto nuJe eerste auto blijft je bij. Alle reden om herinneringen op te halen aan die eerste ritjes, pech langs de weg en droomauto's. Lees het verhaal van Hermien.

Hermien1.jpg

Mijn auto toen

"Kocht ik best wel impulsief!"

We hebben eigenlijk altijd een gezinsauto gehad. Ik had geen eigen auto nodig, want ik fietste altijd naar mijn werk. Op een dag ging de auto van mijn dochter (een Daihatsu Cuore) onverwacht niet meer door de APK. Ik ging met haar mee naar de garage om spullen uit de auto te halen en midden in die showroom zie ik een andere Cuore staan. Helemaal mooi opgepoetst stond hij daar te blinken. Ineens had ik een ingeving en hoor ik mijzelf tegen mijn dochter zeggen: “Kijk eens, daar staat mijn naam op!”. Voor ik het wist had ik de auto gekocht. Hij had zo’n mooie vissengraatachtige bekleding, net als de voering van een dure jas.

 

Ik heb mijn eerste auto dus eigenlijk gekocht, zodat mijn dochter erin kon rijden. Zij blij, ik blij! Vervolgens is de auto naar mijn tweede dochter gegaan. Pas na een jaar ben ik er zelf in gaan rijden. Toen heeft hij mij elke dag trouw naar mijn werk gebracht. Werkelijk waar nooit liet hij me in de steek. We noemden de auto liefkozend Koekblik. Toen Koekblik 20 jaar werd, is hij weer naar een ander familielid gegaan. Het zou me niets verbazen als het autootje nog rondrijdt.

Hermien2.jpg

Mijn auto nu

"Ik vind het zo'n gekke, grappige auto!"

RAVO heeft een wagenpark van 32 auto’s, waarvan een deel bij Arval geleased is. Ik schakel altijd met mijn accountmanager, Ivo, en dat contact loopt heel soepel. Kijk, we zitten hier in Alkmaar en je kent vast wel de Noord-Hollandse mentaliteit: we zijn tamelijk direct. Ivo kan hier gelukkig goed mee omgaan en we lachen regelmatig met elkaar. Ik hoor de berijders eigenlijk ook nooit over Arval en dat is een goed teken. Noord-Hollanders hebben hun hart op de tong, dus als ze iets niet zint, dan hoor je het meteen.

 

Maar privé rijd ik een Citroën Cactus. Ik vond dit zo’n gekke, grappige auto. Die moest ik hebben! Op dit moment rijd ik in mijn droomauto kan ik wel zeggen. Ik houd niet zo van doorsnee auto’s.

Wat is jouw verhaal?

In een auto breng je ongemerkt veel tijd door, daarom is het belangrijk dat je in een auto rijdt die volledig bij je past. Om je hierbij te helpen hebben wij de Keuzehulp ontwikkeld. Door middel van een paar korte vragen vind jij de auto die bij jou past!

Probeer het nu ►

Rijd net als Hermien