Arval Background

Het verhaal van Ashley

Content
Ik mis mijn trouwe Becca nog steeds

Mijn auto toen | Mijn auto nuJe eerste auto blijft je bij. Alle reden om herinneringen op te halen aan die eerste ritjes, pech langs de weg en droomauto's. Lees het verhaal van Ashley.

Ashley1.jpg

Mijn auto toen

"In anderhalf jaar tijd reed ik bijna 100.000 km"

Mijn eerste auto kocht ik in de zomer van 2015. Het was een gekke, lelijke Fiat Seicento uit 2003. Soms mis ik haar nog wel mijn lieve, trouwe Becca. Ik ging destijds werken op Amsterdam AirPort en eigen vervoer was een must. Ik kwam net van school, dus het moest wel een auto zijn voor een leuk prijsje. Na een beetje rondkijken kwam ik de Fiat tegen en ik was meteen verliefd! Becca had geen stuurbekrachtiging, geen elektrische ramen of centrale deurvergrendeling, maar dat maakte me niks uit. Ze bracht me netjes iedere dag van Berkel en Rodenrijs naar Amsterdam. In anderhalf jaar heb ik bijna 100.000 km met Becca gereden.

 

Op een gegeven moment trok ik met een lompe beweging iets stuk in de versnellingsbak. Vanaf dat moment kregen Becca en ik moeilijkheden. Ze wilde niet maar naar haar vijfde versnelling schakelen en ook achteruit ging niet meer zo makkelijk. De garage heb ik ernaar laten kijken, maar die konden niks geks vinden. Ook mijn vriend reed zonder problemen weg met Becca, maar bij mij wilde ze nooit meer in haar vijfde versnelling of in achteruit. Haar handrem is ook nog meerdere malen vervangen. Toch kreeg ze het voor elkaar om tijdens een flinke storm haar eigen weg te kiezen. Dit keer wel achteruit, maar zonder mij erin! Na een maand of twee werd het te gek en ben ik op zoek gegaan naar een andere auto. Met pijn in mijn hart heb ik Becca ingeruild. Als ik een broertje of zusje van Becca tegenkom, dan denk ik altijd nog even terug aan mijn eerste waggie.

Ashley2.jpg

Mijn auto nu

"Precies de kleur die ik wilde!"

Nu rijd ik heerlijk in mijn mintgroene Citroën C1, die minstens net zo fantastisch rijdt als Becca (oké, stiekem wel veel beter). Ik was al bij de Citroëndealer geweest voor een proefrit en ging op zoek naar een leasemaatschappij. Mijn vriend heeft ook een leaseauto, maar is over dat bedrijf niet te spreken. Toen kwam ik via internet bij Arval terecht. Op hun website las ik dat ze hoog inzetten op service en dat wilde ik wel eens zelf ervaren. Nou, ik kan je wel vertellen dat mijn vriend volgend jaar ook wil overstappen naar Arval.

 

Ik ben erg blij dat ik één contactpersoon heb waar ik alles mee kan regelen. Paulina en ik hebben veel contact gehad over de C1, want ik wilde ‘m per se in de mintgroene kleur die ik had gezien. Die kleur is echter gemaakt voor de Italiaanse markt, dus hij was nergens te krijgen. Arval kon de mintgroene C1 bestellen, maar dan was de levertijd acht weken. Nog twee maanden rondrijden in mijn oude Becca, dat ging echt niet. Een paar dagen later belde Paulina mij op dat ze de auto toch had gevonden. Ik ben nog nooit zo blij geweest!

Wat is jouw verhaal?

In een auto breng je ongemerkt veel tijd door, daarom is het belangrijk dat je in een auto rijdt die volledig bij je past. Om je hierbij te helpen hebben wij de Keuzehulp ontwikkeld. Door middel van een paar korte vragen vind jij de auto die bij jou past!

Probeer het nu ►

Rijd net als Ashley