Description

MG is terug, en het is beter dan ooit! Private Lease nu dan ook een van de volledig elektrische MG-modellen bij Arval! Al vanaf het ontstaan van het merk in 1924 is MG zijn tijd vooruit, zo ook nu. Nu kan de nieuwe generatie namelijk kiezen voor de auto’s van dit iconische merk. De modellen zijn volledig up-to-date, geëlektrificeerd, gerestyled en klaar voor de toekomst. Bekijk hieronder de beschikbare MG privatelease-modellen en kies er een uit!

Arval Background
Extra Text Layer

MG Private Lease voor particulieren

Dankzij de privatelease-mogelijkheden van Arval rijd je zonder grote investering en voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe MG! Heb jij ook een voorliefde voor een van de klassieke MG-modellen? Dan hebben wij goed nieuws voor je, MG is namelijk terug! Ook als je nog niet helemaal zeker bent of de modellen van MG aansluiten bij je wensen, helpen wij je graag. Vul hier dan onze keuzehulp in en ontdek direct welke privatelease-auto het beste bij je past.

De MG ZS EV

Het model waarmee MG terugkeert op de markt is de volledig elektrische MG ZS. Deze is vanaf nu al aan te vragen bij Arval! De batterij van deze ZS EV kan door middel van een snellader binnen 40 minuten opladen tot wel 80%! Heb jij ook altijd al in een echte MG willen rijden? Dan is dit je kans! Stel dan het MG ZS privatelease-pakket samen zoals jij dat wilt en vraag er een aan!

Een elektrische auto leasen

Draag je ook graag een steentje bij aan een beter milieu? Dan ben je bij MG aan het juiste adres. Niet alleen hebben zij met de MG ZS EV een volledig elektrische auto in de gelederen, dit is volgens MG zelf ook nog eens de eerste betaalbare elektrische auto op de markt!

Ervaringen van anderen

Benieuwd naar de ervaringen van de mensen die je voor gingen? Heb je altijd al willen weten hoe zij het private leasen van een gloednieuwe auto ervaren? Bekijk hier dan de verhalen van onze klanten. Zij vertellen je graag meer over hun ervaringen met Private Lease. Laat je inspireren en ga voor een van de beschikbare MG-modellen!

Meer over de voorwaarden

Privé een nieuwe auto leasen is dé trend van dit moment. Bij Arval weet je zeker dat je kunt rekenen op de beste voorwaarden, óók als je kiest voor een MG. Zo weet je niet alleen precies wat je per maand kwijt bent, je hebt ook geen omkijken meer naar onder andere wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen. Kies je voor MG Private Lease bij Arval? Dan kies je voor een alles-in-één oplossing met uitstekende voorwaarden:

  • Goede dienstverlening
  • Een eerlijk product
  • Keurmerk Private Lease
  • Een goed aangeklede auto
  • Geen kleine lettertjes

Wil je meer weten over de voorwaarden van MG Private Lease? Of heb je vragen over het contract en wil je weten wat er wel en niet is inbegrepen bij de maandelijkse prijs? Bekijk dan de: Private Lease, hoe werkt het pagina en krijg antwoord op al je vragen.

Waarom kiezen voor Arval Private Lease?

handshake

De beste voorwaarden

zoals gratis een volle tank brandstof bij aflevering

Medal

14x de beste

door goede dienstverlening én een eerlijk product

bullet

Standaard lage eigen bijdrage

namelijk slechts €225

Arval Private Lease

Goed aangeklede auto's

dus comfortabel rijden gegarandeerd!