Description

Private lease nu ook de nieuwe Kia Picanto bij Arval! De Picanto is met zijn nieuwe design jong, vrolijk en stijlvol. Zijn karakter, elegantie en sportiviteit maken de Kia Picanto tot dé ideale combinatie van een stadsauto en rijcomfort. Hij is ook nog eens voorzien van allerlei gemakken zoals het 7” touchscreen en de Smart Key. Bekijk hieronder de verschillende Kia Picanto private lease uitvoeringen.

Arval Background
Extra Text Layer

Private lease voordelig de nieuwe Kia Picanto

Ontdek de aantrekkelijke private lease tarieven voor de Kia Picanto bij Arval. Je rijdt voor een vast maandbedrag een nieuwe Kia. Je kiest zelf welke looptijd en kilometrage bij jouw rijgedrag past. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting en andere onverwachte kosten. Dat zit allemaal bij het maandbedrag inbegrepen. Bij een private lease auto bij Arval geniet je ook van de ANWB pechhulp. 

 

Waarom de Kia Picanto?

De Picanto is het meest compacte model van Kia maar biedt verrassend veel ruimte. De auto heeft 255 liter bagageruimte en maar liefst 1010 liter als de bank plat is. De Picanto is al jaren een succesformule met zijn stoere en goed doordachte design. Het sportieve uiterlijk en strakke lijnen geeft het model een pittig randje. Deze stadsauto combineert gemak met comfort en is van alle gemakken voorzien. De nieuwe Kia Picanto is niet voor niets een van de meest verkozen private lease modellen.

 

Waarom private leasen?

Als particulier kun je gewoon privé een Kia Picanto leasen. De leaseauto is dan eigendom van de leasemaatschappij en na de looptijd lever je de leaseauto weer is. Je betaalt een vast maandbedrag per jaar en hebt verder geen zorgen over onderhoud, reparaties, verzekering, pechhulp, wegenbelasting en andere onverwachte kosten. Je kunt kiezen voor een nieuwe auto te private leasen of een occasion private leasen.

 

Waarom private lease bij Arval?

Welke voordelen brengt leasen bij Arval met zich mee?

  • De beste voorwaarden: zoals een volle tank bij aflevering
  • Laag eigen risico: slechts € 225
  • 24/7 Pechhulp van ANWB
  • 14x de beste leasemaatschappij: door goede service en een eerlijk product
  • Goed aangeklede auto's: dus comfortabel rijden gegarandeerd

Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract. Meer informatie over het keurmerk vind je op Stichting Keurmerk Private Lease.

Waarom kiezen voor Arval Private Lease?

handshake

De beste voorwaarden

zoals gratis een volle tank brandstof bij aflevering

Medal

14x de beste

door goede dienstverlening én een eerlijk product

bullet

Standaard lage eigen bijdrage

namelijk slechts €225

Arval Private Lease

Goed aangeklede auto's

dus comfortabel rijden gegarandeerd!