Arval Background

Wat is jouw auto waard?

Content

 

Wil jij graag jouw auto inruilen en weet je niet hoe dit in zijn werk gaat? Dankzij onze samenwerking met Directgeldvooruwauto.nl is het nu mogelijk om jouw auto bij hen in te ruilen voor een marktconform bedrag, geheel vrijblijvend.

 

Bekijk direct wat jouw auto waard is! ►

Gratis en vrijblijvend

Gegarandeerd bod binnen 1 uur (tijdens openingstijden)

Menselijke taxatie

Geen sprake van tussenpersonen in de vorm van handelaren of dealers

Geen verrassingen achteraf door goede eigen inspectie

Altijd € 50,- vergoeding voor de terugreis kosten

Direct geld ontvangen na verkoop

 

 

 

Hoe vraag ik een indicatief bod aan?

Wil je direct weten hoeveel jouw auto waard is? Vul dan hiernaast je kenteken en de kilometerstand in, zo ontvang je direct een indicatie! Als je zeker wilt zijn van de waarde van jouw auto, vraag dan een gegarandeerd bod aan.

 

beach-car-child-1134857.jpg

Hoe vraag ik een gegarandeerd bod aan?

Stap 1
Vul de nodige gegevens van jouw auto in. Vergeet niet te bekijken of jouw auto beschadigd is en geef dit zo goed mogelijk aan doormiddel van foto's.

Stap 2
Binnen een uur ontvang je een bod op jouw auto, mits je de aanvraag binnen openingstijden indient. Zo niet, dan ontvang je de volgende ochtend een bod. Vervolgens krijg je 5 dagen de tijd om te bedenken of je akkoord gaat met het bod.

Stap 3
Heb je de auto binnen het termijn van 5 dagen geaccepteerd? Plan dan binnen 2 dagen een afspraak in om jouw auto af te geven.

Stap 4
Rijd de auto naar de afgesproken plek en controleer samen met de afnemer of de door jou ingevulde gegevens kloppen. Als alles in orde is ontvang je het afgesproken bedrag van directgeldvooruwauto.nl op je rekening en krijg je van hen ook nog eens een vergoeding voor de terugreis.

 

Bekijk direct wat jouw auto waard is! ►