Description

Private Lease nu ook de nieuwste Fiat-modellen bij Arval. De elegante Italiaanse auto’s van Fiat blijven keer op keer verrassen. Ondanks het feit dat ze er lief uitzien, zijn ze behoorlijk pittig. De Fiat 500 komt nu bijvoorbeeld met meer dan genoeg vermogen om de stad te trotseren en is ook nog eens voorzien van de nieuwste technologieën. Bekijk hieronder het volledige Fiat privatelease-aanbod en stel jouw droomauto helemaal naar wens samen!

Arval Background
Extra Text Layer

Fiat Private Lease voor particulieren

Fiat Private Lease voor particulieren, de ideale oplossing voor mensen die zonder grote investering in een gloednieuwe Fiat willen rijden. Bij Arval doe je dit ook nog eens voor een vast en aantrekkelijk bedrag per maand! Heb jij ook altijd al in een Fiat willen rijden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dankzij het ruime aanbod aan Fiat-modellen zit de juiste auto er namelijk altijd voor je tussen. Kies je voor de klassieke Fiat 500 of rijd je toch liever in de nieuwe Fiat Tipo? Ook als je nog niet helemaal zeker weet of een privatelease-auto van Fiat helemaal bij je past, helpen wij je graag. Vul hier onze keuzehulp in en ontdek welk model je op het lijf geschreven is!

Fiat privatelease-actie

Zoek je een scherpe private lease actie op een van de Fiat-modellen? Geen probleem! Arval heeft namelijk altijd een aantal privatelease-aanbiedingen waar je uit kunt kiezen. Regelmatig zijn er ook Fiat privatelease-modellen die tegen een extra scherpe prijs samen te stellen zijn. Bekijk hier de aanbiedingen van dit moment, kies een model uit en rijd al binnen enkele weken in een gloednieuwe auto!

Private Lease een Fiat met automaat

Wil je graag in een Fiat privatelease-auto rijden en tegelijkertijd genieten van de luxe van een automaat? Dat kan! Dankzij het ruime aanbod aan Fiat privatelease-auto’s heb je vrijwel altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een model mét automaat. Bekijk hier de beschikbare Fiat-modellen en stel er eentje samen zoals jij dat wil!

Fiat 500

De Fiat 500 is ongetwijfeld het meest bekende en populaire model van Fiat. Zoals men zelf vaak zegt is de Fiat 500 een icoon van wereldformaat. Wat ons betreft is dat meer dan terecht, want ondanks de kleine afmetingen levert de Fiat 500 grootse prestaties. Omdat wij begrijpen dat jij je door middel van de Fiat 500 graag wilt onderscheiden van de massa, hebben wij vrijwel altijd verschillende Fiat 500 uitvoeringen op voorraad. Bekijk hier de beschikbare Fiat 500 modellen en stel jouw privatelease-pakket geheel naar wens samen!

De voorwaarden

Ben je benieuwd naar de voorwaarden die van toepassing zijn op de Fiat privatelease-contracten? Om het overzichtelijk te maken biedt Arval voor iedereen een alles-in-één oplossing aan. Dat wil zeggen dat wij je alle zorg uit handen nemen en jij alleen nog maar hoeft te tanken! Kies je voor een Fiat privatelease-auto? Dan kies je dus voor:

  • Goede dienstverlening

  • Een eerlijk product

  • Keurmerk Private Lease

  • Een goed aangeklede auto

  • Geen kleine lettertjes

Wil je meer weten over de voorwaarden van Fiat Private Lease? Of heb je vragen over het contract en wil je bijvoorbeeld weten wat er allemaal bij de prijs in zit? Bekijk dan de: Private Lease, hoe werkt het pagina en krijg antwoord op al je vragen.

Waarom kiezen voor Arval Private Lease?

handshake

De beste voorwaarden

zoals gratis een volle tank brandstof bij aflevering

Medal

14x de beste

door goede dienstverlening én een eerlijk product

bullet

Standaard lage eigen bijdrage

namelijk slechts €225

Arval Private Lease

Goed aangeklede auto's

dus comfortabel rijden gegarandeerd!