Home > Werken bij Arval > Youri aan het woord

Youri aan het woord

Youri aan het woord

Als accountmanager ben ik de schakel tussen de klant, berijder en Arval.

Youri, accountmanager

Youri

Tijdens mijn studie ben ik op bezoek geweest bij Arval. Op het moment dat ik een baan zocht moest ik daar aan terugdenken en heb ik de website bezocht.

Toen ik solliciteerde had ik al enige tijd gewerkt als verkoper bij een Skoda-dealer. Dit was leuk, maar mijn gevoel zei dat ik meer uitdaging nodig had en hier leek Arval de juiste partij voor.

Als accountmanager ben ik de schakel tussen de klant, berijder en Arval. Het doel is om de klanten en berijders zo positief te krijgen dat zij Arval aan zullen bevelen aan andere mensen. Elke dag is anders, maar dingen die je regelmatig doet zijn het opstellen van offertes, orders, vragen beantwoorden en uitdagende cases behandelen.

Doordat elke dag anders is, houdt dat je scherp. Het leukste is dat je goed moet aanvoelen wat je klant verwacht en hoe Arval hier het beste op in kan spelen. Je bouwt als het ware een relatie op waarin duidelijk wordt wat je aan elkaar hebt. Hierbij is het prettig dat je de vrijheid krijgt om dit naar eigen inzicht te doen.

Vanaf dag één laat Arval je voelen dat je welkom bent en dit zorgt uiteraard voor een uitstekende werksfeer. Je bent een persoon en niet een nummer. Arval helpt graag bij je persoonlijke ontwikkeling en daaruit blijkt dat je gewaardeerd wordt.

#mijnantwoord
De wereld verandert, hierdoor verandert de vraag naar mobiliteit ook. Een auto is namelijk niet altijd meer nodig. Werkgevers zijn steeds vaker opzoek naar andere mobiliteitsvormen. Werknemers die bijvoorbeeld een auto hebben als secundaire arbeidsvoorwaarde, beschikken steeds vaker over een mobiliteitsvergoeding. Zij kunnen dan zelf hun mobiliteitsbehoefte bepalen. En hoe minder ze hiervan gebruiken, hoe meer geld ze aan het eind van de maand overhouden. Wat ik denk: nu is het nog stoer om over je leaseauto te praten op een verjaardag, straks is dit de hoogte van je mobiliteitsvergoeding.