Home > Werken bij Arval > Vacature OutSystems software ontwikkelaar

Vacature OutSystems software ontwikkelaar

Werken bij Arval

Vacature: OutSystems software ontwikkelaar
Samen met je collega's bouwen aan de toekomst voor 14 landen?...
Vacature: OutSystems software ontwikkelaar

Vanuit Houten bedient de IT afdeling van Arval Northern & Mediterranean Europe de Arval vestigingen in 14 Europese landen. De komende jaren worden nog een aantal landen op ons platform aangesloten. Dan werken meer dan 1500 gebruikers op een “thin client” infrastructuur met op Oracle en Java (Oracle SOA, Outsystems architectuur) gebaseerde maatwerk applicaties, volledig geïntegreerd met het primaire proces. De invloed van IT op de bedrijfsdoelstelling is zeer groot. Ook de klanten van Arval maken, via ons extranet en mobiele applicaties, gebruik van ons ERP systeem.

 

Wat houdt de functie OutSystems software ontwikkelaar in?

Als lid van een multidisciplinair team ontwikkel je met behulp van OutSystems de nieuwe modules van ons Java Lease platform. Je gebruikt jouw creativiteit en enthousiasme om onze missie te vervullen: niet bouwen wat de klant vraagt, maar wat hij altijd al wilde hebben. Om de business te leren kennen is een intensief introductie programma opgezet waarbij je op verschillende afdelingen meeloopt en zo ondervindt hoe de business IT applicaties gebruikt. Wij vinden het dan ook van groot belang dat IT disciplines dicht bij de business problematiek staan en andersom. Het huidige ERP is in Java ontwikkeld en wordt de komende jaren vervangen door nieuwe modules, gebouwd met OutSystems.

 

Wat vragen wij?

Je hebt aantoonbare ervaring (>3 jaar) in het ontwikkelen met model driven ontwikkelomgevingen (Outsystems of andere soortgelijke), hierbij vooral gedreven door de wens om functionaliteit te leveren die er toe doet voor de business. Je bent gedreven, flexibel en gewend aan de dynamiek van scoping en prioriteitsstelling. We verwachten:

  • Een afgeronde HBO of universitaire informatica- of vergelijkbare opleiding
  • OutSystems Developer Certificering (Associate of Professional)
  • Ervaring met web-development
  • Ervaring met Javascript/CSS is een pré
  • Ervaring met Model gedreven applicatieontwikkeling binnen een Scrum/Agile aanpak
  • Ervaring met JAVA ontwikkeling is een pré
  • Kennis van standaarden als XML, XHTML
  • Oplossings- en klantgericht denken
  • Zelfstandige werkhouding
  • Pragmatische instelling


Interesse?

Stuur dan jouw CV met motivatie en solliciteer direct op de functie OutSystems software ontwikkelaar.