Home > Werken bij Arval > Twan aan het woord

Twan aan het woord

Twan aan het woord
Twan

Als technisch beheerder zorg ik ervoor dat onze auto’s rijdend blijven.

Twan, medewerker autotechnisch beheer

Als technisch beheerder zorg ik ervoor dat onze auto’s rijdend blijven. Zo komen er dagelijks berijders bij mij terecht waarvan de auto technische problemen heeft. Ik zorg er vervolgens voor dat zij op een goede en vooral ook efficiënte manier worden geholpen. Om onze berijders en klanten goed te kunnen informeren heb ik dagelijks direct contact met de dealers en garages over reparaties en onderhoud, waardoor elke dag weer anders is. Het continu zoeken naar de beste deal om een reparatie goed en voordelig te laten uitvoeren is altijd weer een uitdaging waarmee je al snel duizenden euro’s kunt  besparen.

Als vooropleiding heb ik de HTS in Arnhem gedaan. De stageperiode bij Arval was zo goed bevallen dat ik vervolgens ook bij Arval afstudeerde en er uiteindelijk ben gaan werken. Dat is inmiddels alweer 3 jaar geleden en ik ben nog steeds erg blij dat ik deze stap genomen heb. Arval is een professioneel bedrijf met relatief gezien jonge werknemers. Er hangt een prettige sfeer en de omgang met collega’s is leuk en relaxed.

#mijnantwoord
Op dit moment zie je een verschuiving van bezit naar gebruik. Neem bijvoorbeeld nieuwe initiatieven als Uber taxi en Snappcar, waar mensen hun eigen auto ter beschikking stellen aan anderen. Arval springt hier ook op in met de wisselwagen.

Nog verder in de toekomst kijkend zullen over tien jaar de eerste auto’s helemaal automatisch gaan rijden. Dit zal het rijden veel veiliger maken en files zullen verminderen.