Home > Werken bij Arval > Mouchette aan het woord

Mouchette aan het woord

Mouchette aan het woord
Mouchette

We werken op accountteams, hierdoor is de sfeer gemoedelijk. Er is veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Mouchette, medewerker schade en verzekeringen

Na mijn studie Rechten besloot ik eerst twee jaar te gaan reizen. Ik heb het reizen en werken gecombineerd door twee jaar te werken als stewardess bij een luchtvaartmaatschappij.
Omdat ik toch graag meer met mijn studie wilde gaan doen en in een dienstverlenende functie wilde blijven werken ben ik opzoek gegaan naar een passende baan. Ik kende Arval nog vanuit mijn vorige werkgever en wilde graag bij zo’n professionele organisatie werken. Inmiddels ben ik alweer bijna zes jaar werkzaam bij Arval.

Arval is een prettige werkgever. Vanaf de eerste dag heet iedereen je welkom. Ondanks dat Arval een professionele organisatie is, heerst er een informele werksfeer. We werken op accountteams, hierdoor is de sfeer gemoedelijk. Er is veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Verder is het natuurlijk ook leuk om buiten de werkvloer gezellig met collega’s wat te doen. Arval stelt hiervoor een budget beschikbaar waarmee je buiten werktijd leuke activiteiten met je collega’s kunt ondernemen. En we moeten verder niet het jaarlijkse personeelsfeest vergeten!

Als medewerker schade en verzekeringen wikkel je schades af en ben je daarvoor het aanspreekpunt voor berijders, verzekeraars, schadeherstelbedrijven et cetera. Daarnaast bewaak je de voortgang en de kwaliteit van het schadeherstel en handel je administratief, schriftelijk en telefonisch gestolen auto’s en total loss schades af. Verder wordt je betrokken bij kort- en langlopende projecten.

Ik vind de diversiteit aan werkzaamheden erg leuk en het contact met onze berijders. Geen dag is hetzelfde, denk maar aan wanneer het sneeuwt of er een grote hagelbui heeft plaatsgevonden. Dan is het op onze afdeling best hectisch. Het is dan mooi om te zien dat we door goed samenwerken een mooie teamprestatie neerzetten en het werk voor elkaar krijgen. Voor mij is het een uitdaging om mensen bij een onplezierige ervaring zoals een ongeluk / schade goed te helpen en het ongemak tot een minimum te beperken. Het hele traject wordt door ons bewaakt. Dit stopt niet na herstel van de auto, wij bewaken ook de afwikkeling van de schade bij de verzekeringsmaatschappij.

#mijnantwoord
Mijn antwoord op de toekomst van mobiliteit? Daar heb ik een duidelijk beeld bij: de toekomst van mobiliteit zie ik in één app waarin je al je verschillende mobiliteitszaken kunt regelen, ongeacht van welk type vervoer je gebruik maakt.