Home > Werken bij Arval > Iris aan het woord

Iris aan het woord

Iris aan het woord

Arval zorgt iedere dag voor vers fruit, drinken en alle andere benodigdheden om je werk prettig te kunnen uitvoeren.

Iris, inkoper

Iris

Tijdens mijn opleiding aan de IVA Hogeschool in Driebergen kwam ik in aanraking met Arval. Door de indruk die dit bedrijf toen bij mij achterliet, interesseerde ik me vanaf dat moment erg voor de wereld van ‘autoleasing’. Na mijn opleiding besloot ik dan ook om direct te solliciteren bij Arval. En met succes.

In mijn functie als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van de contacten met de relaties van Arval. De klanten en berijders uit mijn account adviseer ik bij de keuze voor een goede uitbereiding van het wagenpark. Ik ben het aanspreekpunt voor klanten, wagenparkbeheerders en berijders als het gaat om vragen of advies. Met de wensen en behoeften van de klant of berijder ga ik opzoek naar de beste oplossing alle partijen. Als accountmanager vorm ik de schakel tussen de klanten en Arval.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit in mijn werkzaamheden. Door mijn grote interesse voor auto’s is het leuk om dicht bij het vuur te zitten en als eerste op de hoogte te zijn van de laatste nieuwtjes in de autowereld. En niet onbelangrijk: Arval daagt je voortdurend uit om jezelf te verbeteren en te overtreffen.

Arval biedt veel ruimte voor zelfontplooiing en stimuleert de ontwikkeling van haar werknemers. Er wordt ook gezorgd voor een comfortabele en prettige werksfeer. Zo ben je werkzaam in een schoon en modern pand en zorgt Arval iedere dag voor vers fruit, drinken en alle andere benodigdheden om je werk prettig te kunnen uitvoeren. Een groot pluspunt is ook dat Arval erg veel investeert in teambuilding door het organiseren van team-uitjes.