Home > Toekomst

De toekomst van mobiliteit

Kosten besparen op mobiliteitsbeleid

Is uw mobiliteitsbeleid klaar voor de toekomst?

Het werken met een mobiliteitsregeling kan u veel opleveren. U maakt medewerkers bewuster van de CO2-uitstoot van vervoer en zorgt voor flexibiliteit en beheersing van uw totale mobiliteitskosten. Maar waar begint u als u een mobiliteitsregeling wilt invoeren?

In de strijd om gekwalificeerd en gemotiveerd personeel doen ondernemingen er veel aan om tegemoet te komen aan de gewenste flexibiliteit. Een oplossing die tegelijkertijd helpt bij het beheersen van kosten lijkt dan te mooi om waar te zijn. Toch bieden mobiliteitsbudgetten wat dit betreft ‘the best of both worlds’. Om te kunnen bepalen of het mobiliteitsbudget lonend kan zijn voor uw organisatie, is het van belang goed te weten voor welk vraagstuk het mobiliteitsbudget de oplossing kan zijn. Hierbij kunt nadenken over:
 

  • Wat is het strategisch belang van uw organisatie op gebied van mobiliteitsverbetering?
  • Wat levert het uw organisatie op?
  • Wat willen uw medewerkers?

 

Deze vragen kunt u beantwoorden door uw bestaande regelingen te beoordelen op basis van tevredenheid van medewerkers, kosten en duurzaamheid. Bestudeer daarna de beschikbare managementinformatie goed, Arval Consulting kan u hierbij helpen.

Wilt u meer weten over mobiliteitsbudgetten en hoe u deze kunt implementeren binnen uw organisatie? Zorg dat uw organisatie klaar is voor de toekomst en download onze whitepaper: