Home > Sme > Wisselwagen

Wisselwagen

Wisselwagen
Wisselwagen

U heeft meerdere werknemers die allemaal af en toe een auto nodig hebben voor een zakelijke rit. Dan is het zonde om voor al die werknemers een aparte auto te leasen. Of u hebt als ondernemer af en toe een representatieve auto nodig, maar vindt het niet zo belangrijk dat die auto altijd bij u voor de deur staat. In deze gevallen kan de Arval Wisselwagen uitkomst bieden.

Wat is de Wisselwagen?
Kort gezegd is de Wisselwagen: slim delen. Een groep mensen profiteert van de voordelen van een leaseauto én van het prijsvoordeel dat delen biedt. Gebruikers kunnen de auto reserveren én openen met hun smartphone, wat wel zo makkelijk is. Geen overdracht van sleutels of pasjes en direct inzicht in de beschikbaarheid van de auto.

Optimaal gebruik van uw leaseauto
De traditionele leaseauto rijdt vaak maar 8% van zijn tijd, de Wisselwagen niet. Het intelligente reserveringssysteem maakt het gebruikers makkelijk om de auto te reserveren. Bovendien ziet u in één oogopslag hoe vaak de auto gebruikt wordt. De Wisselwagen kan zelfs privé gebruikt worden, waardoor de aanschaf van een privéauto overbodig kan worden. Dat maakt de Wisselwagen niet alleen een kostenefficiënte, maar ook milieubewuste keuze. Zeker als u kiest voor een elektrische Wisselwagen.

Gemak en precisie
Arval Wisselwagen betekent ook minder gedoe. Om te beginnen hoeft u zelf geen rittenadministratie meer bij te houden. Bij de Wisselwagen wordt die automatisch bijgehouden. U heeft dus een sluitende rittenadministratie en kunt met één druk op de knop zien wat de auto u per werknemer kost. Ook voor zzp’ers die de wagen delen met anderen draaien makkelijk een rittenadministratie uit. Wij nemen u het volledige beheer van de auto uit handen en u hoeft nergens meer naar om te kijken.  

Grip op de kosten
Het bedrag dat u voor de Arval Wisselwagen betaalt, bestaat uit vaste kosten voor het bezit en variabele kosten voor het gebruik. Het vaste maandbedrag is al laag, maar zeker als u per persoon uitrekent wat het u kost om over een vaste auto te kunnen beschikken. Daarnaast betaalt u per gereden kilometer een vaste kilometerprijs, afhankelijk van het model auto dat u kiest. Zo kunt u per rit van tevoren uitrekenen hoeveel die u kost.

Interesse?
We bekijken graag samen met u of de Wisselwagen geschikt is voor uw situatie. Wilt u liever geen auto delen maar wel afrekenen per gereden kilometer? Lees dan meer over Arval Per kilometer. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met een van onze accountmanagers op 030 602 44 44.