Home > Sme > Waarom Arval?

Waarom Arval?

Waarom Arval

Flexibel en betaalbaar leasen, maar wel optimale service en betrouwbaarheid. Dat is leasen bij Arval.

 

Optimale service 
Als ondernemer richt u zich natuurlijk het liefst op uw kernactiviteiten. Wij helpen u graag door u alles wat met uw auto te maken heeft uit handen te nemen. Bij onderhoud of schade is een telefoontje naar Arval voldoende. Uw accountmanager regelt de rest. Speciaal voor u zijn we tot acht uur ’s avonds bereikbaar. En u kunt op elk moment dat het u schikt informatie over uw leaseauto raadplegen op My Arval.

 

Betrouwbaarheid
Een leaseauto is een betrouwbare auto. Omdat hij nieuw is, maar ook omdat u goed verzekerd bent als er iets gebeurt. Arval geeft u de garantie dat u altijd een representatieve auto tot uw beschikking heeft. Ook hanteert Arval strenge normen als het om onderhoud gaat. Omdat ook wij het belangrijk vinden dat onze auto’s altijd de gewenste prestatie leveren.

 

Kies de service die bij u past
Arval biedt u verschillende service pakketten. U betaalt een vast bedrag per maand met daarin de dienstverlening die u wenst. Hoe meer service u kiest, hoe minder zorgen u heeft! Kies voor Arval Easy, Arval Smooth of Arval Relax.

Accountmanager

Bij Arval heeft u één vast aanspreekpunt: uw accountmanager. U krijgt gegarandeerd snel antwoord, waar het ook over gaat. Dat is mogelijk omdat wij werken met accountteams. Een accountteam bestaat uit twaalf mensen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor u als klant en uw auto en hebben alle kennis in huis om u direct van dienst te zijn.

Accountteam
Driverteam

Driverteam

Naast het accountteam kent Arval ook het driver team. Dit team helpt u met alle praktische vragen over uw leaseauto. Zowel telefonisch als online. Denk bijvoorbeeld aan vragen over onderhoud en schade, maar ook over ons onlineplatform ‘My Arval’. Het fijne is dat het driverteam u in de meeste gevallen direct verder kan helpen. In 2014 was dit in 85% van de contactmomenten een feit.

Digitale diensten

Als u een vraag heeft, wilt u direct een antwoord. Dat snappen wij. Daarom kunt u ons op werkdagen tot 20.00 uur ’s avonds bereiken. Maar gelukkig kunt u de meeste antwoorden ook online vinden. Arval biedt verschillende digitale diensten met informatie over uw auto of auto’s: Arval Smart Experience.

Arval Mobile Plus

Informatie over één auto

Leaset u alleen een auto voor uzelf? Dan vindt u op het online platform ‘My Arval’ direct alle informatie over uw auto en uw contract. Ook plant u op ‘My Arval’ eenvoudig een afspraak in voor onderhoud. Uw nieuwe leaseauto stelt u online samen op een moment dat het u schikt. Log hiervoor in op My Arval, of gebruik Arval Mobile+.

Informatie over meerdere auto’s

Als u meerdere auto’s leaset, is overzicht belangrijk. Dat biedt Arval Connect u: in één oogopslag ziet u alle belangrijke zaken omtrent uw wagenpark. Zo vindt u een overzicht van uw bestelde auto's, het belangrijkste automotive-nieuws, facturen en rapportages en de dichtstbijzijnde Arval Service Partners.

Arval Connect
Arval Fleet View

Arval Fleet View geeft u in één oogopslag informatie over vier categorieën:

  • Wagenpark: een maandelijks overzicht van uw wagenpark naar brandstofsoort, voertuig en merk.
  • Kosten: maandelijkse gemiddelden en inzicht in de verdeling van de totale kosten.
  • Gebruik: de gemiddelde afwijking van gecontracteerde kilometrages en looptijden.
  • MVO: gemiddelde CO2-uitstoot en verbruikcijfers.

 

 

U komt op Arval Fleet View via Arval Connect. Met deze tool heeft u real-time inzicht in de status van uw wagenpark. Deze online tool biedt u diverse rapportagemogelijkheden om uw wagenpark eenvoudig te beheren en direct inzicht te krijgen in de Total Cost of Ownership. U zoomt eenvoudig in op specifieke auto’s en medewerkers. Vrijwel elke analyse is met Arval Fleet View binnen handbereik, waardoor u snel acties kunt nemen om uw wagenpark te optimaliseren.

Log direct in op Arval Connect voor informatie over uw wagenpark.

Bekijk de video en ervaar het gemak van Arval Connect en Arval Fleet View.

 

Video

Uw medewerkers vinden informatie over hun eigen auto op 'My Arval' of op Arval Mobile+. De meeste vragen over hun auto kunnen ze daardoor zelf beantwoorden. En dat scheelt u weer tijd.