Home > Sme > Onze Producten > Mid-Term Rental

Mid-Term Rental

Mid-term Rental
Mid-term Rental

Met Arval Mid-Term Rental leaset u al een auto vanaf één maand. Handig voor medewerkers die op projectbasis werken of een tijdelijke aanstelling hebben. U zit niet vast aan een langlopend leasecontract en geniet toch van een aantrekkelijke leaseprijs. Hoe dan? U geeft ons de gewenste klasse en looptijd door en wij zoeken direct een geschikte auto die al binnen vier uur bij u voor de deur staat. Vooraf weet u precies wat de auto u kost. Ook als u de auto langer gebruikt of eerder inlevert.

Uw voordelen
Een auto leasen via Arval Mid-Term Rental biedt u de volgende voordelen:
•    Flexibiliteit en eenvoud: u bepaalt de looptijd en gewenste leaseklasse, wij regelen een passende leaseauto. U past het contract op ieder gewenst moment aan en de nieuwe leaseprijs gaat direct in.
•    Snelheid: Op iedere locatie in Nederland wordt de nieuwe leaseauto binnen vier uur afgeleverd.
•    Kwaliteit: u leaset altijd een nieuwe of jong gebruikte auto van goede kwaliteit
•    Aantrekkelijke tarieven: de leasetarieven zijn nog scherper dan de tarieven van Arval Short-Term Rental. Daarbij geldt: hoe langer u leaset, hoe lager uw leaseprijs.
•    Full service: leasen via Arval Mid-Term Rental is inclusief reparatie, onderhoud en banden, pechhulp, vervangend vervoer en verzekering.