Home > Over Arval > Persberichten

Persberichten

donderdag, september 21, 2017
Arval opent een nieuwe vestiging in Noorwegen

Arval, een toonaangevende multibrand en fullserviceprovider van autoleaseoplossingen, opent in november in de omgeving van Oslo haar Noorse vestiging. Haar innovatieve diensten voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard, die al voor meer dan één miljoen wereldwijd geleasete voertuigen geldt. Arval Noorwegen zal vooroplopen op het gebied van CO2-neutrale mobiliteit, en is de laatste stap naar volledige aanwezigheid in de Nordics. Zowel lokale als internationale klanten kunnen in de hele regio profiteren van Arvals uitgebreide ervaring met wagenparkbeheer.

dinsdag, juni 27, 2017
Fleetmanagers verkiezen Arval weer als nummer 1 leasemaatschappij

Arval mag zich voor de twaalfde keer op rij ‘Beste leasemaatschappij van Nederland’  noemen. Dat blijkt uit het jaarlijkse benchmarkonderzoek, uitgevoerd onder 500 fleetmanagers. Zij beoordeelden hun leasemaatschappij op meer dan 30 deelaspecten.

Fleetmanagers kiezen Arval als beste leasemaatschappij vanwege de juiste balans tussen kwaliteit en prijs. Dit resulteert in een hoge algemene beoordeling met een 8,0 als rapportcijfer. Vooral het contact met en de deskundigheid van haar medewerkers worden geroemd.

donderdag, juni 8, 2017
Opkomst deelauto niet te stoppen

dinsdag, mei 2, 2017
Arval lanceert Total Fleet
woensdag, april 12, 2017
Launch of a payment innovation hub
donderdag, september 29, 2016
Arval is er voor iedereen!

Autoleasebedrijf Arval in Houten richt zich ook op MKB. Algemeen directeur Dick vertelt over de producten en diensten in het Magazine van Ondernamen.

Download hier de voorpagina.

Download hier het gehele artikel.

Pers contact

Janneke van Aken, communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44