Home > Over Arval > Nieuws

Nieuws

Bijvoorbeeld: 06/2019
Bijvoorbeeld: 06/2019
Metropole orkest
Arval
donderdag, februari 14, 2019

BNP Paribas wordt de exclusieve hoofdsponsor van het Metropole Orkest, een wereldwijd toonaangevend pop- en jazzorkest dat meerdere Grammy Awards heeft gewonnen. Doordat Arval een volle dochteronderneming van BNP Paribas is, is ook Arval hiermee partner van het Metropole Orkest geworden. De partners hebben de intentie drie jaar verbonden te blijven. BNP Paribas wordt tevens naamgever van de concertserie The Future of Jazz.

Arval
dinsdag, december 4, 2018

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is Hyundai Motor Nederland een partnerschap aangegaan met leasemaatschappij Arval uit Houten. Met onmiddellijke ingang zal Arval alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland gaan verzorgen. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

13de_keer_beste_leasemaatschappij_nieuwsberichtfoto
Arval
woensdag, juli 4, 2018

Wagenparkbeheerders in Nederland kronen Arval in 2018 voor de 13de keer op rij als de best presterende leasemaatschappij.

De benchmark leasemaatschappijen is een onderdeel van de Ilisia Research Zakelijke Mobiliteitsmonitor. Ieder jaar beoordelen 500 wagenparkbeheerders hun maatschappij op meer dan 30 aspecten van de geleverde dienstverlening.

Arval
maandag, december 18, 2017

Op 6 december 2017 werd in Estoril (Portugal) de 20e Fleet Europe Summit zoals gebruikelijk afgesloten met de uitreiking van de awards.

Uw data zijn veilig
Arval
maandag, augustus 7, 2017

Vanmorgen is in diverse nieuwsmedia aandacht voor een potentieel datalek bij leasemaatschappijen. Het gaat om een systeem voor contractbeheer, dat veelal door kleinere leasemaatschappijen wordt gebruikt. Arval maakt voor het beheren van contracten geen gebruik van de software van CarWise. Uw data zijn dus niet in gevaar geweest. Mocht u zich toch zorgen maken, of u heeft behoefte aan meer informatie, neem dan gerust contact met ons op: 030 – 602 44 44.