Home > Over Arval > Nieuws > Zomervoordeel voor Seat Leon

Zomervoordeel voor Seat Leon

Zomervoordeel voor Seat Leon

donderdag, juli 28, 2016
Seat Leon

Seat trakteert op 3290 euro zomervoordeel met een Business-pakket voor de Seat Leon Connected. De traktatie betreft de uitbreiding van de standaarduitrusting met comfortabele opties zonder meerprijs.

Alle carrosserievarianten van de Seat Leon komen in de Connected-uitvoering in aanmerking voor een gratis upgrade. Het Business-pakket bevat LED-verlichting voor en achter, parkeersensoren rondom, een achteruitrijcamera en DAB+ radio, tijdelijk zonder meerprijs. En dat betekent dat voor deze luxe geen extra bijtelling betaald hoeft te worden. Nóg een upgrade bestellen? Dat kan met het Business Plus pakket a 600 euro dat voorziet in grootbeeldnavigatie, een alarm en een Sound-pakket met subwoofer.

De Leon Connected is van huis uit al compleet uitgerust met navigatie, Bluetooth en USB, Apple CarPlay, Android Auto, een automatisch dimmende binnenspiegel en privacy glass. Seat biedt deze uitvoering aan vanaf 22.700 euro of 160 euro netto bijtelling per maand. Zowel de 1.0 TSI als 1.6 TDI motoren profiteren van 21% bijtelling.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44