Home > Over Arval > Nieuws > Volkswagen Up weer up-to-date

Volkswagen Up weer up-to-date

Volkswagen Up weer up-to-date

maandag, augustus 1, 2016
Arval Volkswagen Up

Volkswagen is zo ver de Up naar de dealer te sturen. Eind augustus staan de eerste exemplaren in de showroom, maar de compacte leaseauto is nu bestelbaar. En dat geldt ook voor de pittige Up 1.0 TSI.

De Volkswagen Up is sinds zijn introductie populair bij zakelijke en particuliere klanten. Volkswagen frist de neus van de auto op en introduceert nieuwe uitrustingsmogelijkheden zoals automatisch geregelde airco, cruise control, groter lichtmetaal tot 17 inch en een multifunctioneel stuur. Met deze luxe, inclusief een verbeterd infotainmentsysteem via smartphonekoppeling en DAB+ radio, staat de kleine Up zijn mannetje in het compacte segment. Bijzonder: de Up is ook de enige compacte auto met standaard City Emergency Braking, het noodremsysteem voor stadsverkeer.

Nieuwe turbokracht is ook onderdeel van de update. Op de prijslijst vinden we nu de Up met 1.0 TSI (90 pk) motor, als uitbreiding van het gamma met de 1.0 MPI (60/75 pk), de Up EcoFuel op aardgas en de E-Up. De 1.0 TSI is alleen leverbaar als high up of beats up, waarvan de prijzen beginnen bij 14.970 euro. Het gamma trapt af met de take up 1.0 MPI 60 pk voor 10.590 euro. Omdat de 1.0 TSI vrijwel net zo zuinig is als zijn bescheiden broers, komen alle varianten van de Up in aanmerking voor 21% bijtelling. De elektrische Up valt in de 4% bijtellingscategorie.

Heeft u interesse om een Volkswagen Up te leasen? Bekijk hier ons aanbod.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44