Home > Over Arval > Nieuws > Volkswagen Touran sportief met R-Line

Volkswagen Touran sportief met R-Line

Volkswagen Touran sportief met R-Line

woensdag, oktober 19, 2016

Nu het MPV-segment weer op scherp staat met enkele nieuwkomers, grijpt Volkswagen zijn kans om de Touran in de picture te zetten. De Duitsers doen dat met een sportpakket: R-Line.

Ruimte kun je best sportief verpakken, moet Volkswagen gedacht hebben. Daarom is de nieuwe Touran nu ook met R-Line verkrijgbaar. Dit sportpakket geeft zowel in- als exterieur sportieve accenten met onder meer bijpassende bumpers, een andere grille, zijskirts, 17 inch velgen, extra chromen strips en de nodige R-Line logo’s.

Achter het stuur komt de R-Line behandeling tot zijn recht met zwarte hemelbekleding, R-Line Race stoelbekleding, aluminium instaplijsten en een set sportpedalen. Het driespaaks multfunctionele stuur heeft schakelpeddels (bij uitvoeringen met DSG) en is altijd met leder bekleed.

Volkswagen zet het R-Line exterieurpakket vanaf 1299 euro in de prijslijst, terwijl het interieurpakket minimaal 508 euro moet kosten. Het is alleen beschikbaar in combinatie met het uitrustingsniveau Highline en dus beginnen de prijzen bij 34.049 euro.

Labels: