Home > Over Arval > Nieuws > Volkswagen Touran aangescherpt in luxe en prijs

Volkswagen Touran aangescherpt in luxe en prijs

Volkswagen Touran aangescherpt in luxe en prijs

woensdag, augustus 3, 2016
Volkswagen Touran

Volkswagen zet de nieuwe Touran op scherp. De importeur verlaagt prijzen van diverse uitvoeringen en breidt in alle varianten de standaarduitrusting uit. Dat geldt ook voor de toch al complete Touran Connected Series.

De nieuwe Touran is er nu vanaf 28.690 euro (1.2 TSI, 110 pk) als Trendline. Het instapmodel krijgt voortaan een multifunctioneel stuur, mistlampen vóór en het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’ als extra uitrusting mee. Voor de Touran Comfortline veranderen de prijzen niet maar ook deze uitvoering kan op meer luxe rekenen; LED-achterlichten, een USB-aansluiting, Bluetooth, het radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’ en parkeersensoren voor en achter.

Ook de Touran Highline staat vanaf nu nog luxer op de kaart, maar in ruil voor een elektrisch bedienbare achterklep met sensorgestuurde opening (Easy Open), Keyless Access, een USB-aansluiting, Bluetooth en parkeersensoren voor en achter als extra uitrusting, rekent Volkswagen wel 460 euro extra. De prijzen beginnen nu bij 32.750 euro.

Voor de meeste klanten is de Touran Connected Series de interessante keuze. Het actiemodel  is voortaan herkenbaar aan LED-achterlichten en een achteruitrijcamera (Rear View) en de prijzen liggen iets lager. De Touran Connected Series is er vanaf 32.050 euro (1.2 TSI, 110 pk) en met een dieselmotor vanaf 36.090 euro (1.6 TDI, 110 pk). Alle uitvoeringen vallen momenteel in de 25% bijtellingscategorie en komen vanaf 2017 in aanmerking voor 22% bijtelling.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44