Home > Over Arval > Nieuws > Toyota Prius lekker compleet naar Nederland

Toyota Prius lekker compleet naar Nederland

Toyota Prius lekker compleet naar Nederland

Company News
woensdag, december 16, 2015
Toyota Prius

In aanloop naar de introductie van de nieuwe Toyota Prius maakt de importeur alle prijzen, uitvoeringen en uitrustingsniveaus bekend. En dan blijkt de zuinige hybride behoorlijk compleet voor de dag te komen.

 

Toyota levert de nieuwe Prius vanaf februari 2016 in Nederland. De stekkerloze hybride komt voorrijden als 29.995 euro kostende Aspiration, de Dynamic a 31.995 euro of luxe Executive voor net geen 36 mille. Voor snelle beslissers is er daarnaast de First Edition met extra luxe, terwijl voor zakelijk rijders de Prius Business Plus extra courant is uitgerust voor 31.495 euro.

 

Standaarduitrusting

Sowieso is de standaarduitrusting van elke Prius keurig: Toyota levert hem af met Bi-LED koplampen, elektrische ramen, smart entry met startknop, airco, een lichtsensor, het Toyota Touch 2 multimediasysteem, digitale radio en een achteruitrijcamera.

 

Dat de Prius hightech in het leven staat blijkt wel uit het Toyota Safety Sense pakket dat altijd inbegrepen is. Het bevat Pre-Collision System inclusief voetgangersdetectie, Lane Departure Alert met automatische stuurcorrectie, Automatic High Beam, Road Sign Assist en Adaptive Cruise Control. Op de luxere uitvoeringen voorziet Toyota ook in Rear Cross Traffic Alert en dodehoekdetectie.

 

Zakelijk voordeel

Ongeacht de uitvoering komt elke Prius in aanmerking voor 21% bijtelling, met dank aan de lage CO2-uitstoot van slechts 70 tot 76 g/km. Zakelijk rijders worden extra verleid met de Business Plus uitvoering, waarin ook navigatie, mistlampen, head-up display, stoelverwarming, een lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en keyless entry tot de vaste prik behoort.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44