Home > Over Arval > Nieuws > Tesla Model 3 nu te reserveren

Tesla Model 3 nu te reserveren

Tesla Model 3 nu te reserveren

maandag, juni 27, 2016
Arval Lease Tesla Model 3

Ook al moeten we er nog krap twee jaar op wachten, de Tesla Model 3 is sinds zijn onthulling ‘trending topic’. Wereldwijd hebben al bijna 400.000 klanten hun interesse in de elektrische sedan op papier kenbaar gemaakt. Goed nieuws, ook bij Arval is de Model 3 te reserveren.

De succesvolle Model S van Tesla heeft er sinds kort een grote broer bij, de Model X. Toch is de introductie van de Model 3, die medio 2018 naar Nederland komt, nog veel belangrijker. Om te beginnen is de nieuwkomer stukken lager geprijsd. Tesla communiceert prijzen van circa 35.000 dollar waarmee de Model 3 rijklaar op Nederlandse bodem voor ongeveer 50.000 euro te boek kan staan. Definitieve prijzen zijn overigens nog niet bekend; wel is de Model 3 bij Arval te reserveren.

Gezien de populariteit van de Model 3 verwachten we nu al grote interesse in deze nieuwste Tesla. Ook de Model 3 vertegenwoordigt de kracht van het merk in alle opzichten: reken op een ruime actieradius van minimaal 350 kilometer, gebruiksvriendelijke bediening via een groot aanraakscherm, de optie voor de AutoPilot cruise control, snellaadmogelijkheden via het Supercharger-netwerk en prestaties die waarschijnlijk hoger liggen dan uw huidige leaseauto. En omdat de Tesla Model 3 een volledig elektrische auto is, profiteert u zelf ook van slechts 4% bijtelling.

Interesse in het reserveren van een Tesla Model 3? Neem contact op met uw accountmanager.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44