Home > Over Arval > Nieuws > Sportief zaken doen met Audi Lease Editions

Sportief zaken doen met Audi Lease Editions

Sportief zaken doen met Audi Lease Editions

woensdag, juni 15, 2016
Arval Audi Lease

Het vernieuwen van de A3 is voor Audi ook het moment om Lease Editions te introduceren. De A4 en A6 profiteren ook mee in dit sportieve en bijtellingsvriendelijke feestje.

Een sportdiffuser, verchroomde uitlaatsierstukken, lichtmetaal en LED-koplampen brengen de Lease Editions van de A3 Sportback sportief op smaak. Binnenin maken aluminium instap- en sierlijsten, sportstoelen en een sportonderstel de dienst uit, terwijl navigatie en parkeersensoren achter weer heel zakelijk verantwoord zijn. Met de nieuwe 1.0 TFSI of de bekende 1.6 TDI profiteert de A3 Sportback Lease Edition van 21% bijtelling, ook in combinatie met de S tronic automaat. Prijzen beginnen bij 29.990 euro.

De Audi A4 Lease Edition is op dezelfde leest geschoeid maar valt verder op met blanke raamlijsten, comfortairco, LED-achterlichten en donker-chroom uitgevoerde luchtinlaten. Het model staat in de bestelboeken met de nieuwe 2.0 TDI 122 pk (21% bijtelling), maar de 1.4 TFSI is lager geprijsd en begint bij 38.990 euro.

In tegenstelling tot de A3 en A4 Lease Edition heeft de A6 Lease Edition standaard het S line pakket. Andere herkenbare Lease Edition-elementen zijn voor dit model MMI navigatie plus, automatische airco met 4 zones, LED-koplampen, parkeerhulp, diefstalalarm, sfeerverlichting, Audi connect en een multifunctioneel stuur. Voor Nederland vindt de zakelijk courante uitvoering zijn weg naar de dealer met de 2.0 TDI 150/190 pk of de 1.8 TFSI 190 pk. In alle gevallen is de zeventraps S tronic automaat inbegrepen. De prijslijst vermeldt bedragen vanaf 54.490 euro.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44