Home > Over Arval > Nieuws > Smart fortwo cabrio opent de lente

Smart fortwo cabrio opent de lente

Smart fortwo cabrio opent de lente

vrijdag, februari 5, 2016
Smart Cabrio

Nederland heeft er een nieuwe kleine cabrio bij. De Fiat 500C krijgt concurrentie van de smart fortwo cabrio, met standaard automaat en een prijs vanaf 16.995 euro.

De Fiat 500 pikt al jaren een graantje mee op de zakelijke markt en de 500C is het luchtige alternatief. Smart komt met de nieuwe fortwo volwassen uit de hoek en stelt nu de fortwo cabrio voor. Vanaf maart opent de tweezitter de lente met zijn elektrisch te openen stoffen dak in niet meer dan 12 seconden.

Echte cabrio
In tegenstelling tot de 500C zijn de dakbogen bij de smart uitneembaar (en op te bergen in een bagagevak). Daarmee is de fortwo cabrio een echte cabrio. Smart zou smart niet zijn als het dak twee kleuren beschikbaar is: zwart of rood. Voor de deurpanelen en tridion veiligheidskooi zijn nog meer kleurvariaties mogelijk.

21% bijtelling
Vanaf de verkoopstart dit voorjaar komt de smart fortwo cabrio met standaard automaat voorrijden. Het betreft een snel en naadloos schakelende versnellingsbak met dubbele koppeling. Zowel in de 70 pk als 90 pk uitvoering scoort de open tweezitter 21% bijtelling. De meest sterke motorvariant is zelfs de zuinigste van het stel en staat in de prijslijst vanaf 17.595 euro.

Personaliseren
In luxe is de cabrio aan te kleden met uitrustingsniveaus prime, passion en proxy maar uiteraard zijn er pakketten die voorzien in airco, navigatie, smartphone ondersteuning met Apple CarPlay of Mirrorlink, stoelverwarming en lichtmetalen wielen.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44