Home > Over Arval > Nieuws > Rentree voor Citroën (Grand) C4 Picasso

Rentree voor Citroën (Grand) C4 Picasso

Rentree voor Citroën (Grand) C4 Picasso

maandag, mei 9, 2016
Citroën (Grand) C4 Picasso

Citroën steekt de C4 Picasso en Grand C4 Picasso in een vernieuwd jasje. Vanaf juni zijn de MPV’s niet alleen optisch opgefrist, maar bieden ze ook meer veiligheid en luxe.

 

De in 2013 geintroduceerde MPV’s mogen rekenen op een subtiele optische opfrisser, inclusief nieuwe kleurcombinaties voor in- en exterieur. Wie durft kan beide modellen ook met een contrasterend dak bestellen. Met name in de uitrusting zet het Franse duo nieuwe stappen dankzij de komst van de handsfree bediende achterklep. Praktisch is ook het nieuwe Connect Nav infotainmentsysteem met touchscreen en vertier in de vorm van Apple CarPlay.

 

Verder introduceert Citroën allerhande veiligheidssystemen zoals vermoeidheidsdetectie, verkeersbordendetectie, rijstrookwaarschuwing, de Active Safety Brake en dodehoekherkenning. De adaptieve cruise control heeft op de BlueHDi 150 diesel nu ook een stop-functie.

 

Onder de motorkap biedt Citroën ongewijzigd een ruim aanbod motoren. Nieuw is de komst van de PureTech 130 motor in combinatie met een zestrapsautomaat, naast de bestaande THP 165 en handgeschakelde PureTech 130. Het dieselfront bestaat uit 21% bijtellers met 120 tot 150 pk.


Citroën neemt de vernieuwde (Grand) C4 Picasso vanaf juni in productie en maakt tegen die tijd ook de nieuwe prijzen bekend.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44