Home > Over Arval > Nieuws > Renault verfijnt Clio met facelift

Renault verfijnt Clio met facelift

Renault verfijnt Clio met facelift

dinsdag, juni 14, 2016
Renault Clio

De leaselieveling Renault Clio gaat deze zomer met een nieuw gezicht op pad. Vandaag stellen de Fransen de facelift voor, die de bestseller weer helemaal up-to-date in de kijkers zet.

In lijn met de nieuwe Megane en Talisman kan de nu krap vier jaar oude Clio rekenen op een nieuw gezicht met LED-koplampen en C-vormige dagrijverlichting. Ook de bumpers en achterlichten zijn vernieuwd. Na instap blijkt het interieur opgewaardeerd met nieuwe materialen en andere bekleding. De populaire compacte leaseauto staat zo verfijnder op de kaart, maar toch is niet alle luxe en verfijning voor ons weggelegd want de Renault Clio Initiale Paris komt (nog) niet naar Nederland.

Wie kiest voor de nieuwe Clio, die na de zomer naar Nederland komt, heeft meer keuze uit motoren en luxe. Naast de vertrouwde dCi 90 en TCe90 komt de dCi 110 diesel het gamma versterken, net als de TCe 120 met zesbak. Op de optielijst zien we nu nieuwe vormen van luxe zoals parkeersensoren vooraan, inparkeerhulp en BOSE-audio. Prijzen zijn nog niet bekend.

Interesse in een Renault Clio lease-auto? Bekijk hier ons aanbod.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44