Home > Over Arval > Nieuws > Renault Stopt Meer Luxe Scenic Initiale Paris

Renault stopt meer luxe in Scénic Initiale Paris

Renault stopt meer luxe in Scénic Initiale Paris

Auto
vrijdag, juni 2, 2017
renault_scenic_initiale_paris

Het luxueuze Initiale Paris-label wordt door Renault nu ook op de nieuwe Scénic en Grand Scénic geplakt.Alle elementen die van een Renault een Initiale Paris maken zijn op de nieuwe Scénic in beide verschijningsvormen aanwezig. Daarmee voegt het model zich in de rij van de Captur, Talisman, Koleos en Espace.

Bochtenverlichting

Het specifieke ontwerp van de Initiale Paris wielen is vertaald naar de 20-inch maat die hoort bij de Scénic. Verder onderscheidt de auto zich aan de buitenkant door een grille met chroom en naamsvermelding, LED-mistlampen met bochtenverlichting en als een van de mogelijkheden de donkerpaarse lakkleur Noir Améthyste.

Nappaleer

Ook het interieur straalt een en al luxe uit. Om te beginnen met het fraaie, zachte nappaleer, chromen instaplijsten, stoelen met elektrische verwarming en verstelmogelijkheden, massagestand en hoofdsteunen waarvan de flanken instelbaar zijn.

Bose

Bij de Initiale Paris hoort de meest complete uitrusting inclusief een Bose audiosysteem, head up display in kleur en automatisch inparkeren. Motorisch beperkt Renault zich tot één benzine, de 1.2-liter van 130 pk. Daarnaast een ruime keuze uit diesels van 110 tot 160 pk. De prijzen worden later bekend gemaakt. De levering start in september.