Home > Over Arval > Nieuws > Renault Scénic nu in de showroom

Renault Scénic nu in de showroom

Renault Scénic nu in de showroom

vrijdag, november 18, 2016
Renault Scenic

De nieuwe Renault Scénic is vanaf deze week in de showrooms te vinden. De auto zal op termijn ook als hybride verschijnen.

Vanaf deze week staat de nieuwe Renault Scénic in de showrooms, met een verkoopprijs vanaf 26.360 euro. Leaseprijzen worden door het merk nog niet genoemd. De grotere broer Grand Scénic staat vanaf december bij de dealers. De ‘gewone’ Scénic biedt verschillende opbergmogelijkheden in het interieur, met onder andere een verschuifbare middenconsole tussen de voorstoelen. De passagier heeft voorin een verlichte en gekoelde schuiflade in het dashboard. Verder zijn er klaptafeltjes achterin en biedt de bagageruimte 572 liter. De bijrijdersstoel is neerklapbaar, net als de achterbank. Het infotainment bestaat uit het 8.7-inch R-Link 2-touchscreen en verder zijn er 12V- en USB-aansluitingen te vinden.

Motoren en veiligheid

De leverbare benzinemotoren zijn de Energy TCe 115 en TCe 130. Het dieselaanbod bestaat uit de dCi 110 Hybrid Assist (optioneel met zeventrapsautomaat), de dCi 130, de dCi 160 en de dCi 160 (met standaard zestrapsautomaat). De hybridevariant verschijnt overigens iets later, pas na de jaarwisseling. Het aanbod aan veiligheids- en rijhulpsystemen bestaat uit Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, Lane Keep Assist, vermoeidheidsdetectie, handsfree parkeren en Active Emergency Braking System met Pedestrian Recognition.

Labels: