Home > Over Arval > Nieuws > Renault Grand Scenic op het netvlies

Renault Grand Scenic op het netvlies

Renault Grand Scenic op het netvlies

dinsdag, mei 24, 2016
Renault Grand Scenic

Renault houdt het MPV-segment in leven met de nieuwe Scenic-familie. Vandaag zien we de eerste blik op de Grand Scenic en die is nog ruimer dan zijn voorganger.

 

De Grand Scenic is in alle opzichten iets groter dan zijn voorganger. Hij staat ook breder op zijn wielen, die nu standaard 20 inch meten. Ontwerper Laurens van den Acker wil daarmee de familieauto zo aantrekkelijk op het netvlies zetten, desnoods in twee kleuren, net als de Renault Captur.

 

Maar eerlijk is eerlijk, een familieauto moet ook het nodige in huis hebben. Renault voorziet in een verschuifbare middentunnel, opbergvakken onder de vloer, een (gekoelde) schuiflade in het dashboard en minimaal 765 liter bagageruimte. Wie meer ruimte nodig heeft kan de achterbank met een druk op de knop neerklappen, desgewenst kan ook de passagiersstoel plat.

 

Onder de motorkap doen bekende motoren dienst zoals de TCe 115/130 of dCi 130/160. Nieuw is de dCi 110 Hybrid Assist, waarbij een elektromotor de dieselmotor ondersteunt. Hoe zuinig deze combinatie is moet nog blijken, want de levering start in het najaar en vlak daarvoor komen alle prijzen en specificaties op tafel.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44