Home > Over Arval > Nieuws > Renault Clio nog zuiniger en luxer het voorjaar in

Renault Clio nog zuiniger en luxer het voorjaar in

Renault Clio nog zuiniger en luxer het voorjaar in

dinsdag, maart 15, 2016
Renault Clio

Renault maakt de Clio nog zuiniger met de nieuwe TCe 90 ECO2 motorisatie. De nieuwe variant is voordeliger en profiteert van lagere bijtelling. Dat gegeven laat weer ruimte over voor extra luxe: de Clio Limited.

Dit voorjaar pakt Renault zowel bescheiden als luxe uit. De nieuwe TCe ECO2-motorisatie maakt de Clio nog iets zuiniger dan hij al was, met dank aan een aangepaste vijfversnellingsbak. Voor de zakelijke rijder scheelt dat een fractie in de bijtelling (21%) omdat de vanafprijs 500 euro lager uitvalt; de Clio is er nu vanaf 14.490 euro. Wie liever iets hogere prestaties wenst in plaats van een lager verbruik kan bij Renault ook voor de reguliere versie terecht.

Clio Limited
Alle motorvarianten van de populaire Fransoos zijn nu ook te combineren met de nieuwe uitvoering Limited. Het is de opvolger van de Clio Night&Day, voorzien van veel prettige luxe zoals airconditioning, multimedia- en navigatiesysteem met 7 inch touchscreen, parkeersensoren, lichtmetalen 16 inch wielen, mistlampen vóór, privacy glass, chroomlijsten langs de portierramen en speciale interieurbekleding. Prijzen beginnen bij 17.190 euro.

 

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44