Home > Over Arval > Nieuws > Porsche Cayenne tijdelijk exclusief

Porsche Cayenne tijdelijk exclusief

Porsche Cayenne tijdelijk exclusief

donderdag, april 28, 2016
Porsche Cayenne

Het kan Porsche soms niet luxe of exclusief genoeg zijn. Daarom komen de Duitsers met de Cayenne Platinum Edition, een speciale uitvoering voorzien van dieselmotor of plug-in hybride techniek.

 

De Cayenne Platinum Edition betreft een gelimiteerde uitvoering die bijzonder exclusief is aangekleed. Porsche geeft de auto verbrede wielkasten en monteert 20 inch RS Spyder Design wielen. Privacy glass, adaptieve binnen- en buitenspiegels, hoogglanszwarte exterieuraccenten en adaptieve koplampen horen ook bij deze exclusieve vorm van luxe.

 

Platinum

Het interieur brengt Porsche op smaak met achtvoudig elektrisch verstelbare lederen sportstoelen met middenbanen van alcantara en Porsche embleem op de hoofdsteunen. Bij instap prijkt met trots het Platinum Edition logo in de dorpellijsten. Deze zijn bij de Porsche Cayenne S E-Hybrid ook verlicht. Uiteraard komt de exclusieve editie – waarvan de precieze oplage nog niet bekend is – met het nieuwste infotainmentsysteem, de online Connect Plus-module en BOSE audio. De standkachel is voorbehouden aan de plug-in hybride.

 

Prijzen

Porsche prijst de Cayenne Platinum Edition vanaf 101.900 euro in combinatie met de 3.0 V6 dieselmotor (262 pk). De 416 pk sterke plug-in hybride staat in de showroom vanaf 93.400 euro met 21% bijtelling.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44