Home > Over Arval > Nieuws > Opel Insignia gaat het internet op

Opel Insignia gaat het internet op

Opel Insignia gaat het internet op

Company News
vrijdag, november 6, 2015
Opel Insignia

Opel houdt de Insignia bij de tijd met een nieuwe generatie infotainment. Het vlaggenschip krijgt een wifi-hotspot via OnStar en daarmee kun je het eerste jaar overal gratis internetten.

 

De Insignia is in de Business+ versie standaard uitgerust met het nieuwe Navi 900 Intellilink infotainmentsysteem, dat via een touchscreen en spraaksturing te bedienen is. Commando’s zijn ook te geven via Siri Eyes Free. Voor de beste connectiviteit met smartphones ondersteunt Intellilink daarnaast Apple CarPlay en Android Auto.

 

OnStar met Wifi

Helemaal verbonden ben je met Opel OnStar, beschikbaar voor 495 euro op de Insignia Business+. Het systeem is al bekend in Amerika en wordt nu in Europa uitgerold over alle Opel-modellen. Via een druk op de knop sta je in verbinding met een Nederlands sprekende adviseur voor hulp bij navigatie. Bij een aanrijding belt het systeem automatisch de hulpdiensten.

 

Ook belangrijk: OnStar biedt een 4G LTE internetverbinding voor maximaal zeven apparaten. De verbinding is op te roepen via WiFi en kost het eerste jaar niets. Ook het dataverkeer is onbeperkt, zowel in binnen- als buitenland. Na de eerste twaalf maanden rekent Opel tussen de 125-150 euro voor de OnStar services en datzelfde bedrag voor het internet.

 

MyOpel app

Opel biedt tenslotte nog de MyOpel app waarmee OnStar abonnees hulp kunnen vragen als zij niet in de auto zitten. Via die app zijn ook gegevens van de auto op te vragen zoals de vergrendeling van de deuren, brandstofpeil, de bandenspanning en onderhoudsbehoefte.

 

Prijzen

De Insignia Business+ is er vanaf 28.495 euro. De 1.6 CDTI kost minimaal 31.995 euro en komt in aanmerking voor 20% bijtelling in 2015 en 21% bijtelling in 2016. Liefhebbers van LPG kloppen bij de dealer aan voor de Insignia 1.4 Turbo BiFuel en die is er vanaf 30.495 euro.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44