Home > Over Arval > Nieuws > Ook Jaguar XF in zakelijk maatpak

Ook Jaguar XF in zakelijk maatpak

Ook Jaguar XF in zakelijk maatpak

maandag, september 5, 2016
Jaguar XF

Het is bijna geen verrassing, maar wel een aantrekkelijk aanbod. In navolging van de Jaguar XE is ook de XF als Corporate Edition beschikbaar. Jaguar combineert extra uitrusting, een aangescherpte prijs en 21% bijtelling voor maximaal voordeel bij de zakelijke rijder.

Net als bij de Jaguar XE is ook de XF Corporate Edition verkrijgbaar in drie uitvoeringen; Pure, Prestige en R-Sport. Alle handgeschakelde uitvoeringen van de XF 2.0 D 163 pk diesel profiteren van 21% bijtelling. De standaarduitrusting van de XE Corporate Edition Pure omvat al het InControl Touch SD navigatiesysteem met spraakbediening, parkeersensoren rondom met achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, automatisch dimmende binnenspiegel en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Voor de Corporate Edition Prestige en R-Sport wordt de standaarduitrusting uitgebreid met het Premium Business Pack en het Winter Pack. Met deze pakketten biedt Jaguar ook Meridian Sound snellere navigatie, apps en een WiFi-hotspot. Specifiek voor de XF Corporate Edition Prestige doet Jaguar er ook elektrisch verstelbare lendensteun voor de voorstoelen bij, terwijl de XF Corporate Edition R-Sport op lederen stoelbekleding mag rekenen.

De prijzen van de XF Corporate Editions beginnen bij 48.950 euro voor de Pure, 53.300 euro voor de Prestige en 55.900 euro voor de R-Sport. Een achttrapsautomaat is optioneel beschikbaar maar dan vallen de modellen wel in de 25% bijtellingscategorie.

Labels: