Home > Over Arval > Nieuws > Nog meer Lease Editions van Audi A3 en A4

Nog meer Lease Editions van Audi A3 en A4

Nog meer Lease Editions van Audi A3 en A4

woensdag, augustus 24, 2016
Arval Audi A3

Audi voert de concurrentiestrijd in de zakelijke markt op met nog meer Lease Editions van de Audi A3 en A4. Vanaf nu zijn ook de A3 e-tron, A3 Limousine en A4 2.0 TDI in deze extra complete leaseversie beschikbaar.

De A3 e-tron was vorig jaar erg populair met zijn 7% bijtelling maar ook dit jaar staat de plug-in hybride aantrekkelijk op de kaart met 15% bijtelling. Zeker nu de Lease Edition van de A3 e-tron beschikbaar is en trakteert op de extra’s van de sport-uitvoering en de luxe van het Pro Line Plus pakket met onder meer LED-koplampen en navigatie. Toch blijft de prijs nipt onder de 40.000 euro en profiteren zakelijke rijders vijf jaar lang van 15% bijtelling.

Ook de A3 Limousine staat voortaan als Lease Edition in de prijslijsten. Met de 1.0 TFSI of 1.6 TDI diesel valt de sedan in de 21% bijtellingscategorie – ook met automaat - en bevat de uitrusting een comfortabele reeks extra’s zoals sportstoelen, LED-koplampen, navigatie en een sportonderstel. Prijzen beginnen bij 30.990 euro.

De nieuwe A4 was er al als Lease Edition maar voortaan is ook de 2.0 TDI dieselmotor met 150 pk onderdeel van het feestje. Het is de populaire dieselvariant met 21% bijtelling die eveneens op sportieve en luxe extra’s mag rekenen. Audi voorziet de A4 Limousine en A4 Avant in dat geval van de sport- en Pro Line specificaties inclusief Audi connect diensten, in ruil voor minimaal 43.360 euro. Liefhebbers van het S line sportpakket zijn tot eind september voordeliger uit dankzij 50% korting.

Labels: