Home > Over Arval > Nieuws > Nog een update voor Audi A6 en A7

Nog een update voor Audi A6 en A7

Nog een update voor Audi A6 en A7

vrijdag, april 22, 2016
Audi A6

De ene facelift is de ander niet. Voor de Audi A6 en A7 staat opnieuw een update in petto. Naast optische vernieuwing trekt Audi vooral de multimedia en connectiviteit aan boord naar een hoger plan.

 

Audi geeft de A6 een iets gewijzigde set bumpers, skirts en diffuser mee. Het verschil is zo subtiel dat vooral de nieuwe koplampen het verschil direct zichtbaar maken. De S line modellen hebben voortaan een matzwarte grille en daarnaast prijken nieuwe sets velgen en andere kleuren op de optielijst, zo ook het Java Brown van de A6 allroad.

 

Multimedia

Verder zien we vooral updates in het interieur; zo is er een Audi phone box voor het opladen van de smartphone via inductie en verder doet ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto intrede. Voor vermaak van de passagiers op de achterbank introduceert Audi voor zowel de A6 als de A7 nieuwe tablet multimediaschermen. Ze zijn beiden uitneembaar zodat ze ook buiten de auto gebruikt kunnen worden.

 

Introductie

Rond de zomer rollen de eerste exemplaren van de vernieuwde A6 en A7 modellen van de band. Voor die tijd maakt Audi ook de precieze prijzen en uitvoeringen bekend. Wijzigingen aan motorisaties zijn vooralsnog niet gemeld.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44