Home > Over Arval > Nieuws > Nieuwe Toyota Prius ziet zwart/wit

Nieuwe Toyota Prius ziet zwart/wit

Nieuwe Toyota Prius ziet zwart/wit

woensdag, juli 20, 2016
Arval Toyota Prius

Toyota zet de nieuwe Prius nu ook in de showroom Als Dark Edition en White Edition. In deze uitvoeringen is het interieur specifiek aangepast, met een klantvoordeel tot 1795 euro.

De nieuwe Prius Editions zijn gebaseerd op de uitvoering Dynamic met onder meer een automatisch dimmende binnenspiegel, stoelverwarming, head-up display , smart entry en het Toyota Safety Sense pakket met de laatste veiligheidssystemen, inclusief adaptieve cruise control.

Speciaal voor de Dark Edition monteert Toyota een zwarte middenconsole, evenals een schakelpaneel en velgen in die ‘kleur’. De donkere sfeer is compleet  gemaakt met privacy glass achter, metallic lak, verlichte instaplijsten en zwarte stoelbekleding zonder dat de dealer er de hoofdprijs voor vraagt: 32.990 euro.

Voor de White Edition geldt hetzelfde specifieke recept, met het verschil dat hier witte sierdelen en parelmoerlak is gebruikt. Hij kost eveneens 32.990 euro en zakelijke rijders profiteren van 21% bijtelling. Eind dit jaar krijgt de Prius gezelschap van de Prius Plug-in Hybrid met 15% bijtelling.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44