Home > Over Arval > Nieuws > Nieuwe Opel Zafira vanaf september in Nederland

Nieuwe Opel Zafira vanaf september in Nederland

Nieuwe Opel Zafira vanaf september in Nederland

donderdag, juni 2, 2016
Opel Zafira

De nieuwe Opel Zafira zet zijn beste beentje voor met een facelift. Getuige de eerste beelden en details staat de MPV moderner op het netvlies en is hij ook voorzien van meer veiligheidstechnologie.

 

Na enige lekkage van beelden uit de configurator maakt Opel de Zafira nu zelf officieel. De facelift geeft de familie-auto een nieuw gezicht inclusief adaptieve LED-koplampen. Het opfriskuurtje voor de Zafira is niet compleet zonder een nieuw ontworpen dashboard, een ander stuur en een nieuw instrumentarium.

 

Dankzij de komst van het nieuwste Intellilink infotainmentsysteem is het aantal knoppen op het dashboard teruggedrongen en laten veel functies zich via het 7-inch touchscreen bedienen. Ook Opel OnStar met WiFi is en Apple CarPlay voor de Zafira weggelegd.

 

Verder blijft de Zafira een praktisch ingestelde zevenzitter met wegklapbare derde zitrij. De buitenste stoelen op de tweede zitrij zijn om te toveren tot loungestoelen en verder verhogen adaptieve demping en de laatste veiligheidsfeatures zoals Adaptive Cruise Control en Forward Collision Alert het reiscomfort aan boord. Wederom van de partij is de FlexFix fietsendrager (optie) en de FlexConsole met talloze opbergmogelijkheden.

 

De eerste exemplaren van de vernieuwde Opel Zafira staan vanaf september in de showroom, maar voor die tijd maakt Opel de prijzen bekend.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44