Home > Over Arval > Nieuws > Nieuwe Ford Galaxy is klaar voor de start

Nieuwe Ford Galaxy is klaar voor de start

Nieuwe Ford Galaxy is klaar voor de start

Company News
dinsdag, november 3, 2015
Ford Galaxy

Ford geeft de carrière van de Galaxy vanaf september een vervolg met de nieuwe generatie. De familie-MPV trakteert op veel nieuwe uitrustingsmogelijkheden en is tegelijkertijd iets voordeliger geworden.

 

Terwijl Renault de Espace een geheel nieuw uiterlijk geeft en zowel Volkswagen als Seat met een facelift van de Sharan en Alhambra genoegen nemen is de Ford Galaxy helemaal nieuw. Ook al lijkt het design nog wel op de voorgaande generatie, vrijwel alles is nieuw.

 

Turbokracht

Onder de motorkap vinden we een 1.5 EcoBoost benzinemotor met 160 pk, de 2.0 EcoBoost 240 pk (alleen met automaat) of de 2.0 TDCi in de 150 of 180 pk uitvoering. Die laatste is nu ook te verkrijgen met vierwielaandrijving en dat is een primeur voor Ford. Alle versies zijn iets zuiniger dan voorheen maar behalen geen bijtellingsvoordeel.

 

Meer luxe

Belangrijk is ook het nieuwe zevenzits interieur met de mogelijkheid voor massagestoelen, Ford SYNC 2 infotainment en luxe zoals stuurverwarming, adaptieve demping, gelaagde voorramen met extra geluidsisolatie, een Front Split View Camera en adaptieve LED-verlichting, waarmee de Galaxy weer helemaal van deze tijd is.

 

Prijzen

Goed nieuws is tenslotte dat de vanafprijzen iets lager zijn; de Ford-dealer doet zaken voor een Galaxy vanaf 42.345 euro (1.5 EcoBoost, Trend) en rekent 47.745 euro wanneer het de 2.0 TDCi 150 pk mag zijn. De Titanium-uitvoering is 2900 euro duurder maar verwent dan wel met 17 inch lichtmetalen wielen, cruise control, extra chromen accenten en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Phone 
030 602 44 44