Home > Over Arval > Nieuws > Nieuwe DS 3 naar de showroom

Nieuwe DS 3 naar de showroom

Nieuwe DS 3 naar de showroom

Company News
vrijdag, april 8, 2016
DS3

Met het vernieuwen van de DS 3 heeft het nieuwe luxemerk DS van Citroën alle neuzen dezelfde kant op gezet. De populaire driedeurs staat vanaf deze week bij de dealer met nog meer luxe en nieuwe motorenkeuze.

 

De DS 3 staat nu in de showroom met een nieuw gezicht waardoor de extravagante Fransoos nog sportiever oogt. Verder doen LED-/xenonkoplampen intrede en maken andere kleuren en nieuwe wielen de opfriskuur compleet. Andere noviteiten zien we terug in de vorm van meer luxe zoals het nieuwe infotainmentsysteem met touchscreen, digitale radio en de City Brake veiligheidsfeature.

 

Motoren

Technisch blijft de DS 3 op iets gewijzigde demping grotendeels de oude, al doet wel een extra turbokracht intrede. De PureTech 130 benzinemotor maakt zijn entree met zesbak of een volwaardige zestrapsautomaat. Liefhebbers van de snelle DS 3 Racing mogen zich nu melden voor de DS3 Performance die maar liefst 208 pk te bieden heeft. De BlueHDi 100 blijft met slechts 79 g/km CO2 de zuinigste van het stel en komt net als de PureTech motoren in aanmerking voor 21% bijtelling. Prijzen beginnen bij 17.890 euro.

Labels: 
Pers contact
Neem contact op
Jade Meijer communicatie adviseur Arval bv Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer 
030 602 44 44